Krzysiek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Forum po raz kolejny zostało przeniesione na nowy serwer (w tej chwili w fazie testowej) . Wszelkie problemy, nieprawidłowości proszę pisać w tym temacie lub na krzysiek(małpeczka)maxbimmer.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 tym razem jesteśmy na Malediwach czy na Ibizie ? szkoda ze w godzinach pracy bo nie miałem co robić z nudów popracowałem troszkę good job pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Pewnie na Hawajach Jak na razie wszystko chodzi piknie ps.no szkoda że w godzinach pracy, ale rozumiem - Admin spać też musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Tym razm jestesmy w pieknym romantycznym Paryzu, ech ta wiosna [ Dodano: 16 Kwiecień 09, 08:48 ] Próba załącznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Maxbimmer to juz pół świata zwiedził , była Syberia , Mozambik , Sri Lanka , Azerbejdżan ............ i maleńska wysepka Pikczu Pikczu kto by pomyślał ze tam prąd mają a co dopiero serwery :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Krzysiek a konta bankowe (internetowe) też zakałdasz po takich Państwach hehee [ Dodano: 16 Kwiecień 09, 11:56 ] Nie wiem czy to tylko u mnie ale nie wczytuje mi strony www do końca tz. treść jest i wszystko działa ale na pasku wczytywania jest jakoś 98%-99% i ciągle wczytuje... [ Dodano: 16 Kwiecień 09, 13:47 ] Tak jest u mnie cały czas (nawet po 15min pasek stoi w miejscu). Po każdej odpowiedzi nie przekierowuje mnie automatycznie (tak jak wcześniej) do mojej odpowiedzi, tylko musze manualnie dawać by zobaczyć to co napisałem. Dzieje się tak tylko na forum MAXBIMMER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 [ Dodano: 16 Kwiecień 09, 11:56 ]Nie wiem czy to tylko u mnie ale nie wczytuje mi strony www do końca tz. treść jest i wszystko działa ale na pasku wczytywania jest jakoś 98%-99% i ciągle wczytuje... [ Dodano: 16 Kwiecień 09, 13:47 ] Tak jest u mnie cały czas (nawet po 15min pasek stoi w miejscu). Po każdej odpowiedzi nie przekierowuje mnie automatycznie (tak jak wcześniej) do mojej odpowiedzi, tylko musze manualnie dawać by zobaczyć to co napisałem. Dzieje się tak tylko na forum MAXBIMMER Sie przegryzie Ktos ma podobne problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 u mnie chodzi bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Uuu czyli ja mam coś z netem :9 ale może ktoś jeszcze napisze, że jest tez u niego tak samo... Ogólnie to trochę mnie drażni bo ciągle się strona wczytuje i nie mam tego automatycznego "przerzucenia" po napisaniu postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jest jedna rzecz. Jak np odpalam stronke o 9 rano dzisiaj i szperam przez rozne tematy, to napisane jest, ze: (autentyk skopiowany) Dzisiaj 23:37 AWV Odpalam o 9am? A ostatni wpis byl dzisiaj o 23.37? Cos nie halo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 U mnie się naprawiło Już jest wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jest jedna rzecz. Jak np odpalam stronke o 9 rano dzisiaj i szperam przez rozne tematy, to napisane jest, ze: (autentyk skopiowany)Dzisiaj 23:37 AWV Odpalam o 9am? A ostatni wpis byl dzisiaj o 23.37? Cos nie halo.. Pewnie w australli masz inna strefe czasowa :lol: [ Dodano: 17 Kwiecień 09, 14:07 ] U mnie się naprawiło Już jest wszystko ok A nie mówiłem, że się przegryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Jest jedna rzecz. Jak np odpalam stronke o 9 rano dzisiaj i szperam przez rozne tematy, to napisane jest, ze: (autentyk skopiowany)Dzisiaj 23:37 AWV Odpalam o 9am? A ostatni wpis byl dzisiaj o 23.37? Cos nie halo.. Pewnie w australli masz inna strefe czasowa :lol: Za ten dowcip TY polewasz wodeczke na nastepnej imprezie :mrgreen: Pokasz wreszcie te swoja e39, czy sie boisz ze moja ladniejsza? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 AWV napisał/a: U mnie się naprawiło Już jest wszystko ok A nie mówiłem, że się przegryzie. A ja nie wątpiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ja z kolei na maila dostałem info ,że przyszła dzisiaj wiadomość prywatna (około 9ej rano) a na forum nie miałem powiadomienia i co najlepsze to nie ma żadnej wiadomości w skrzynce na forum:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Dziś był mały upgrade forum, problemy proszę pisać w tym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Ja miałem przez pól dnia coś takiego :roll: (od wczoraj południa do dzisiaj ok 11:30) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Związane to było ze zmiana IP stonki forum. Ale już działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Działa działa bmw_beer Miałem schizo, że coś mi siadło z Firefox... ale jest w takim razie wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi