woz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam. Mam zmieniarke BMW Alpine na 6 plyt u siebie. Ale cholera jedna ma problem z czytaniem plyt. Raz czyta, a pozniej 6 razy nie, a pozniej przeczyta jakies 10 minut, pozniej nagle ze plyty nie ma. Czy istotne jest w jakim polozeniu jest zmieniarka? U mnie nie wiedziec czemu zmieniarka nie jest na plasko, tylko stoi. Czy to moze byc przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 czemu nie czyta to nie wiem ale na pewno ma stać w pionie w lewym rogu bagażnika. Jakie masz radyjko i jaki model zmieniarki bo ja nie mogę połapać się jaka mogla by podpasywać do mojego radyjka ( podobno CD6... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam.Mam zmieniarke BMW Alpine na 6 plyt u siebie. Ale cholera jedna ma problem z czytaniem plyt. Raz czyta, a pozniej 6 razy nie, a pozniej przeczyta jakies 10 minut, pozniej nagle ze plyty nie ma. Czy istotne jest w jakim polozeniu jest zmieniarka? U mnie nie wiedziec czemu zmieniarka nie jest na plasko, tylko stoi. Czy to moze byc przyczyna? laser pada... ja swoją zmieniarkę wykopałem w 4 d*py bo tylko miejsce zabierała, założyłem radio z mikrofonem i BT - od razu jest głośnomówiący i na kardy SD zamiast CD, 2 GB muzy starcza na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam.Mam zmieniarke BMW Alpine na 6 plyt u siebie. Ale cholera jedna ma problem z czytaniem plyt. Raz czyta, a pozniej 6 razy nie, a pozniej przeczyta jakies 10 minut, pozniej nagle ze plyty nie ma. Czy istotne jest w jakim polozeniu jest zmieniarka? U mnie nie wiedziec czemu zmieniarka nie jest na plasko, tylko stoi. Czy to moze byc przyczyna? laser pada... ja swoją zmieniarkę wykopałem w 4 d*py bo tylko miejsce zabierała, założyłem radio z mikrofonem i BT - od razu jest głośnomówiący i na kardy SD zamiast CD, 2 GB muzy starcza na miesiąc Jak ci nie potrzebna to ja ja chętnie przytulę, masz cale okablowanie no i jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 czemu nie czyta to nie wiem ale na pewno ma stać w pionie w lewym rogu bagażnika. Jakie masz radyjko i jaki model zmieniarki bo ja nie mogę połapać się jaka mogla by podpasywać do mojego radyjka ( podobno CD6... ). Predator, kurde, zapomnialem odpisac. Dzisiaj bede smigal samochodem to zrobie fotke i wkleje zebys od razu widzial jak to wyglada. Sorry za zwloke.. :oops: [ Dodano: 18 Kwiecień 09, 19:14 ] Radio BMW BAVARIA PROFESSIONAL a zmieniarka BMW BAVARIA 6 CD. Cos mi sie pokickalo ze BMW ALPINE, to mialem w poprzedniej Ale zmieniarka nie czyta. Na razie slucham radio albo widlastej osemki :twisted: Teraz mam inne wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 No to masz dokładnie tego samego Beckera ( BE 1801 ) co ja. Kable ze zmieniarki idą do radia czy do puszki w bagażniku ( druga część radyjka ). Jak byś się tego pozbywał to ja chętnie odkupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi