Kosa Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Hej Znalazłem wyciek oleju w moim autku, na 99,99% jest to uszczelniacz wału (tył) Żeby go wymienić trzeba wyjmować skrzynię. Szukam dobrego warsztatu w którym mógłbym to zrobić najlepiej w ciągu 1 dnia. Przy okazji wymiana oleju w skrzyni. Dzięki Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 372 90 71. Andrzej i Wlodek. Jest to przy ul. Smetnej we Wrocku. Powiesz ze po prostu MUSISZ miec samochod na drugi dzien i powinni to zrobic. Sa sumienni., Ostatnio mi robil fure do 21.30 bo wiedzial, ze na drugi dzien musze miec samochod do pracy. Powolaj sie na Wojtka Zastawnego. Cala rodzina robi u nich samochody od jakis 10 lat. Sa uczciwi i nie leca w waly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Wymieniałem to kiedyś sam i nie wyciągałem skrzyni, wymagało tylko odkręcenia walu i tyle . Olej i filtr (w skrzyni ) wymień sobie sam bo koszt takiej zabawy to 350 - 500zl w warsztacie zajmującym się skrzyniami. Moj blad sorki tobie chodziło chyba o wal korbowy a mnie o napędowy to rzeczywiście trzeba ja wyjąc ( przej... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcgrzy Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 ul. Prądzyńskiego obok stacji obsługi pojazdów i przeglądów rejestracyjnych Ostatni warsztat po lewej Właściciel sam ma 2 BUMY Polecam, tanio, szybko i jak na razie fachowo. Ma tez dostęp do dosyc tanich dobrych czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 dzisiaj odebrałem autko po dniu na warsztacie, koleś wymienił uszczelniacz przy okazji olej w skrzyni + filtr za wszystko mnie skasował 650 PLN uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw powiedział, że nie skojarzył że to automat i jakby wiedział to by sie nie podejmował :wink: a wiecie jak się wlewa olej do tego automatu ?od dołu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 a wiecie jak się wlewa olej do tego automatu ?od dołu jak od dołu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 jakoś pewnie podciśnieniem się wtłacza? - coś na zasadzie strzykawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 a wiecie jak się wlewa olej do tego automatu ?od dołu pozdr A bagnet poziomu oleju w skrzyni masz ( na pewno tak )? Jak jest to wlewa się go właśnie przez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 A bagnet poziomu oleju w skrzyni masz ( na pewno tak ) 5hp18 nie ma [ Dodano: 9 Maj 09, 23:42 ] powiedział, że nie skojarzył że to automat i jakby wiedział to by sie nie podejmował Tylko żeby wszystko ok było zrobione... happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 jest zrobione wszystko cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksc Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Polecam serwis samochodowy Auto Maxi przy ulicy zmigrodzkiej ( na przeciwko marino), tam napewno w ciagu jedego dnia miał bys to zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi