Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Święta, Świeta i po Świętach...

AWV

Rekomendowane odpowiedzi

tu już chyba nie ma co komentować. Co jakiś dłuższy weekend, święta etc, to banda kretynów za kółkiem. Ilu złapano to jedno, a ilu nie to drugie. Co robią rodziny, ktore widzą jak kierowca pije? Jesteśmy widać jakimś pokopanym narodem który zamienia sobie podróż na weekend, do rodziny w drogę na czyjś i swój pogrzeb. Żeby ci pijacy ginęli rozbijając się o drzewa to byłoby pół-biedy, ale oni najczęściej zabierają ze sobą niewinnych ludzi.

Dwa- skoro jedziemy na święta, na urlop, wypoczynek, to po jaką jasną cholerę większość pruje jak potłuczona... ?

Nigdy tego nie rozumiałem, nie rozumiem i nie zrozumiem.

Heh bo to się już jakoś przyjęło za standard :evil: jak wolne dużej niż 2 dni to wypadki muszą być... brak mi słów na takie podejście (a pewnie niskość tak właśnie myśli).

Z każdymi wyborami idą mocne słowa typu : mniej wypadków na drogach, lepsze drogi, etc... a realia są zupełnie inne !

Żeby ci pijacy ginęli rozbijając się o drzewa to byłoby pół-biedy, ale oni najczęściej zabierają ze sobą niewinnych ludzi.

Mam nadzieje, że ludzie tupu : pijaczki i idioci, zostaną wyłapani albo sami przejadą się na swoich głupich wybrykach i nieprzemyślanych decyzjach !!! <bmw_4>

Dwa- skoro jedziemy na święta, na urlop, wypoczynek, to po jaką jasną cholerę większość pruje jak potłuczona... ?

pewnie dlatego, ze każdy chce jak najszybciej dojechać do celu i mieć już trasę za sobą (dla mnie akurat to sama przyjemność pojeździć autem) i dlatego wciskają tam gdzie nie powinni.

Uważam, że lepiej stracić w życiu minutę niż życie w ciągu minuty...

Moim zdaniem za jazdę na podwójnym gazie - poza zabraniem prawka, powinni nakładać spore kary finansowe (adekwatnie do tego jak ktoś zarabia np. Kowalski zarabia 1k miesięcznie to tyle powinni zabrać [raty], a Pieniężnemu który zarabia miesięcznie 15k właśnie tyle).

Kara odpowiednia do zarobków ! Może wtedy by coś się zmieniło.

Nie chciał bym być przypadkową ofiarą wypadku, bo jakiś nawalony kierowca pomyli chodnik z ulicą... <bmw_4>

[ Dodano: 16 Kwiecień 09, 11:52 ]

Przeczytajcie to : http://motoryzacja.interia.pl/news/pijany-18-latek-zabil-kolege,1291202

I jaki on dostał wyrok, to jest jakaś parodia !!! Jap***** <bmw_4> <bmw_4> <bmw_4>