woz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Szukam takiego czegos, dwie sztuki ale za cholere nie moge znalezc. Ani na allegro, ani na szrotach, wiec zaczynam sie zastanawiac czy wogole cos takiego wyszlo na bmw? Widzialem od Audi i jakies inne badziewne tuningowe znaczki, ale chcialem oryginal od beemki. Czy ktos sie orientuje czy cos takiego wogole wyszlo w wersji V8? A tak z ciekawosci, ta V12 byla fabrycznie na 750? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ten znaczek v12 to wyglada mi na znaczek z s-klasy mercedesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 BMW nie miało takich emblematów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak widze to V12 właśnie z Merca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 widziałem takie znaczki V8 koło korony w tym nowym sklepie motoryzacyjnym jakis tydzien temu wiec sa napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jaki nowy sklep kolo korony? Gdzie dokladnie? <drapie sie po glowie>... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 zdecydowanie z mercedesa S600 W140 [ Dodano: 14 Kwiecień 09, 19:07 ] BMW nie miało takich emblematów:Obrazek brakuje e (525e) a co to za literka ''g''? pierwsze widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 nazwa nie jestem pewien jak to sie pisze ale jakos tak Haldfords wszystko dla auta motorów itp. tuz przy sklepie piotr i paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Hmmm, to teraz Ciebie zabije smiechem. A gdzie jest Piotr i Pawel? Czy to nie jest gdzies tam kolo tej firmy kurierskiej TNT i mebli Black & White na Brucknera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 brakuje e (525e) a co to za literka ''g''? pierwsze widze A było 525e? A nie 325? :roll: G-gaz-fabryczna wersja E34 518 z instalacją gazową(tylko nie pamiętam czy lpg czy cng,raczej to drugie),rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 to jest teren castoramy patrzac od prawej masz korone nastepnie castorame a nastepny jest własnie ten sklep obok terenu cukrowni duzy stary młyn chyba magdalena czy maria kieruj sie za meble Black&White na swiatłach koło salonu volvo sklep jest na wprost twojej lewej reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Z tego co wiem BMW nie dawało takich znaczków. A jak chcesz kupić, to w niedziele uderz na giełdę samochodową i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zobacz to : http://www.swistak.pl/a4388357,Emblemat-V8-chrom.html http://www.allegro.pl/item602019317_emblemat_v8_tuning_logo_v8_chrom_owany.html http://www.allegro.pl/item595622375_emblemat_v8_chrom_tuning_logo.html Wpisz emblemat V8 i przeszukuj Google na pewno znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Juz kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 woz i które wybrałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=603907560 Mysle, ze moze fajnie wygladac. Blotiniki przednie, z boklu, nad migaczem. Tak jak bylo w przypadku tej v12 e32 :twisted: [ Dodano: 17 Kwiecień 09, 14:16 ] z boku, nie z boklu :oops: Ja naprawde powinienem troche wolniej pisac skoro tak szybko mi nie wychodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Mi się ten też podobał ehhh jak ja bym chciał mieć motor V8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi