dawidjawor Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Czesc wszystkim! 1,5 roku temu stalem sie posiadaczem bmw 520i 89r. z silnikiem m20 12v Od jakiegos czasu silnik zaczął mi falowac na obrotach ciezko palic az wkoncu olej ktory ciekl na pasek zmiekczyl go i sie rozlecial co pociaglo za soba remont glowicy. Po zloeniu wszystkiego nadal nie chodzi tak jak powinna, moim zdaniem siadlo cos w elektryce. Doszedlem do wniosku ze wiecej pieniedzy nie bede wkladal w ten motor bo sie juz nie oplaca, bo poza tym silnikiem wszystko jest igla i postanowilem ze wloze motor m50 2,5 24V i moje pytanie brzmi czy ktos to juz robil jak to wszystko bedzie do siebie pasowac.oczywiscie bedzie silnik skrzynia cala wiazka. , czy akumulator nie bedzie przeszkadzal i caly abs który mam z lewej strony. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 swap nie jest jakis skomplikowany...mozesz smialo sie brac do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 wiesz jak narazie szukam cos konkretnego najlepiej cos co niechodzilo na gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 koleszka sprzedaje z e36 kompletny swap z niewielkim przelotem bo zmienia na 3.2...chce chyba 2500 do jakiejs tam negocjacji...ale jak masz jakis fundusz to moze zabaw sie w m52b28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan M5 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 spoko wszystko bedzie pasowac tylko jak kupisz silnik z E36 m50b25 to musisz sobie zalatwic łapy z E34 bo te w E36 sa inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal-lubin Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 lapy i miska z gratami od e34 jest potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 bede szukal e34 z m50.a powiedzcie mi jeszcze jak wyglada sprawa z tym vanosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi