woz Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Koles mi polecil te metode, ale nie wiedzialem do konca jaki bedzie efekt. Sprobowalem. Efekt bajka! Jest sklep z lakierami na placu Grunwaldzkim (mijasz komende policji, i po prawej stronie za skrzyzowaniem jest ten sklep). Maja tam na sprzedaz rozne piedoly (kupilem rowniez wosk do samochodu. Butelka (bez etykietki, jakas domowa robota ale dobrze dziala. Koszt 20zl). Ale do tej tapicerki wziac plyn do mycia silnika (Litrowa butelka kosztuje 12zl). Rozcienciasz z woda 1:10. Szmatka i wcierasz w skore. Czekasz kilka minut, i mokra szmatka scierasz fotele. Ja z foteli ktore nie wygladaly az tak zle, wydobylem 3 litrowe wiaderka czarnej wody! Po tym jak to wyschnie, wcierasz w skore olejek dla dzieci. Ja uzylem Johnson i Johnsona Naprawde czyni cuda z tapicerka. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 I jak po czasie nic się nie dzieję ze skórą ? Bo chyba zastosuję tą metodę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Skora naprawde wyglada jak nowa, no i nie jest taka twarda. Dobrze tak, bo jak robi sie za twarda od tego slonca itd, to po jakims czasie powstaja pekniecia na szwach. Polecam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ok dzięki Patent w takim razie zaj*** happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 TEz musze swoja wyczyścić załozyłem teraz bananowe OD E39:D:D efekt jest ZAJE!!!!! i nawet co dziwne miesjca sie z tyłu zrobiło wiecej:D nie wspomne o wygodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ooo Banana to wklej fote jak to wygląda (przed i po) jeśli będziesz czyścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi