SataN Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 blachy już wprawdzie pewnie dawno temu zmienione, ale jak komuś rzuci się w okolicach wrocka czarna 5 E60 530 diesel, to dawajcie znaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 hmmm...... czarne 5 E60 530d..... jest ich troche wiem bez podanych nr rejestracyjnych może być raczej kłopot A może jakiś dokładniejszy opis ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 hmmm...... czarne 5 E60 530d..... jest ich troche wiem bez podanych nr rejestracyjnych może być raczej kłopot A może jakiś dokładniejszy opis ?? niemieckie blachy zaczynały się od FS poza tym miała niemieckie oznaczenia i naklejki.... no i tyle... więcej też nie wiem niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 jaka felga?? jakies obtarcia.. kurcze na blachach niemieckich ona dlugo nie postala zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 jaka felga?? jakies obtarcia.. kurcze na blachach niemieckich ona dlugo nie postala zapewne. blach nie.... ale nalepy na szybach już tak co do felg - nie mam pojęcia szczerze mówiąc p.s. ale rozglądałem się od 2 dni... i nie widziałem ani jednej czarnej nowej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi