PiterOKL Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Przedstawiam Wam mój klip pod tytułem KLB Drivers Promo Video. Jest to amatorskie wykonanie, tak więc prosze po mnie nie jechać ostro Chociaz jestem otwarty na krytykę i wszelkie uwagi Zapraszam do oglądania Link: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Nie jest źle tylko zmieńcie miejsce spotkań bo Kaufland nie pasuje hehee <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nie jest zle :wink: -jak juz składasz klipa ze zdjec to zarzuc je wszystkie do programu i usrednij rozdzielczosc bo niestety ale pozniej przy przejsciach miedzy fotami są takie przeskoki czyli mniejsze-wieksze-mniejsze zdjecie i troche to nie bardzo wygląda - 1.57' napis z adresem forum sie zawinął - jak na promo video to przydało by sie chyba więcej "ruchomych" scen a nie same fotki Ogólnie wygląda spoko , jak bedziesz robił vol.2 to pozbieraj wiecej materiałów filmowych i zmiksuj tak pół na pół z fotami powinno byc spoko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Dokładnie trochę więcej ruchu by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Mordulec, dzieki za taka szczegolowa opinie. jest pare bledow ktore zobaczylem dopiero po wrzuceniu na youtube bo nie obejrzalem go w avi. ogladalem tylko projekt w programie i wszystko bylo ok, zapisalem plik a tu sie poprzestawialo... adres www mial byc PL a jest P L :cry: no ale trudno, stalo sie DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Błędy są po ty by je naprawiać, więc wszystko przed tobą PiterOKL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi