BUMMER Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jakiś czas temu odpadło mi sprzęgło z kompresora klimatyzacji i wczoraj udało mi się kupić cały kompresor Tu jest zdjęcie mojego bez sprzęgła A to ten kupiony kompresor I to sprzęgło trzyma się na jedną śrubkę przykręconą w środku to odkręciłem wyszło bez problemu później jeszcze tulejkę i klinik i założyłem do siebie. I by się wydawał że powinno działać ale właśnie dalej nie działa ;( Jak włączam przyciskiem "*" to nie przyciąga tego sprzęgła.Wszystkie bezpieczniki sprawdziłem miernikiem i są dobre. Teraz nie wiem gdzie szukać przyczyny nie dawania napięcia na ten elektromagnes.A jak podałem na krótko "+" to sprzęgło docisnęło i klima działa. Może idzie przez jakiś przekaźnik lub układzik albo zepsuł mi się panel nawiewów jak ktoś wie co może być przyczyną albo ma rozpiskę co i jak to proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi