SataN Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Dokładnie to srebrne albo błękinte z naklejką nurka na tylnej klapie. Dość pilnie poszukiwane, a raczej poszukiwany właściciel, dzisiaj przeciw tak owemu damskiemu bokserowi zostanie też złożone zgłoszenie na policję, jeśli ktoś zauważy takie auto, proszę dajcie znać. O kierowcy niestety nie mogę powiedzieć inaczej jak czubek i w dodatku niebezpieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 DW7809OS takie blachy nie wychodzą na wrocek za duzo znaków w tej chwili to jest DW (3 cyfry) + (2 litery) troche za dlugi ten numer napisałes ewentualnie DW (4cyfry) + (1 litera) albo DW (5 cyfr) ... a tak konkretniej to o co biega z tą beemką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 DW7809OS takie blachy nie wychodzą na wrocek za duzo znakóww tej chwili to jest DW (3 cyfry) + (2 litery) troche za dlugi ten numer napisałes ewentualnie DW (4cyfry) + (1 litera) albo DW (5 cyfr) ... a tak konkretniej to o co biega z tą beemką ?? O niepotrzebnie dowaliłem chyba O o co chodzi ? gośc zajechał drogę kobiecie, ta na niego zatrąbiła... oszołom pojechał za nią do domu wysiadł, zaczął straszyć, bluzgać... ta z kolei zadzwoniła do mnie z płaczem. Byłem na drugim końcu wrocka więc wiele zrobić nie mogłem ale geniusz podlega pod kilka paragrafów, więc nie ma się co szczypać niech się drapie teraz po dupie. Kurde potem dziwić się, że ludzie mają taką a nie inną opinię o posiadaczach bmw jak takie matoły tym jeżdżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 DW7809OS takie blachy nie wychodzą na wrocek za duzo znakóww tej chwili to jest DW (3 cyfry) + (2 litery) troche za dlugi ten numer napisałes ewentualnie DW (4cyfry) + (1 litera) albo DW (5 cyfr) ... a tak konkretniej to o co biega z tą beemką ?? O niepotrzebnie dowaliłem chyba O o co chodzi ? gośc zajechał drogę kobiecie, ta na niego zatrąbiła... oszołom pojechał za nią do domu wysiadł, zaczął straszyć, bluzgać... ta z kolei zadzwoniła do mnie z płaczem. Byłem na drugim końcu wrocka więc wiele zrobić nie mogłem ale geniusz podlega pod kilka paragrafów, więc nie ma się co szczypać niech się drapie teraz po d****. Kurde potem dziwić się, że ludzie mają taką a nie inną opinię o posiadaczach bmw jak takie matoły tym jeżdżą To smigajcie na najbliższą komende i zgłoście całe zajscie łącznie z tym w jakich okolicznościach gosc jej zajechał drogę i co z tego dalej wynikło , patrol nawiedzi delikwenta w chałupie , mysle ze skoro masz aż tyle cyferek z tablicy + kolor i marke auta bez problemu go znajdą , daj znac jak sie sprawa rozwinie i jak juz ustalicie dokładne numery furaka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Najpierw to ją muszę przekonać, żeby się nie bała a ja już postaram się o to, żeby mu zrobili z dupy jesień średniowiecza. W sumie to miałem ochotę jej kupić jakiś gaz albo paralizator na urodziny... ale mi dzisiaj przeszło po tym jak dostałem dosadny przekaz ustny za to, że wróciłem o 7 rano do domu ;p jeszcze w napadzie radości mi się zgarnie ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Powinni takich zamykać albo mordę obić od razu ! I to jeszcze do kobiety tak <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zdecydowanie bo chce spac a siedze na komisariacie.. Jak narazie naruszenie nietykalnosci osobistej i realne grozby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Powinni takich zamykać albo mordę obić od razu ! I to jeszcze do kobiety tak <bmw_4> Bogu dzieki ze w pudle maja sposoby na takich. Damskich bokserow, gwalcicieli i pedofilow traktuja jak ostatnie smieci. To akurat uwazam ze bardzo dobre. Dla takich nie mam absolutnie zadnej litosci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 W pudle to by koleś miał prz**** i bardzo dobrze !! Nawet nie rozumiem takiego zachowa jak jest 2 kolesi i jeden z nich zachował sie jak totalny idiota np. zajechał drogę na zakręcie czy coś takiego. Lepiej to zgłosić, a nie jechać za nim i potem grozić... co to da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 W pudle to by koleś miał prz**** i bardzo dobrze !!Nawet nie rozumiem takiego zachowa jak jest 2 kolesi i jeden z nich zachował sie jak totalny idiota np. zajechał drogę na zakręcie czy coś takiego. Lepiej to zgłosić, a nie jechać za nim i potem grozić... co to da ? Wiesz co po tym jak dotarłem do domu wygląda i pojechałem na 997 wygląda to mniej więcej tak: 1) gość wymusił pierwszeństwo - zatrąbiła na niego 2) gość zahamował, zmieniła pas... gość też, zmieniła znowu, gość też... i tak kilka razy i jechali 20 km/h 3) skręciła w prawo, gość z pasa do jazdy na wprost też skręcił w prawo i powtórka 4) zajechał jej w poprzek drogę, olała, ominęła chodnikiem 5) gość wykręcił i za nią 6) stanęła przy domu, gość staną tak blisko, że nie mogła otworzyć drzwi i zaczął rzucać mięsem, że ***** ***** ***** "na mnie się nie trąbi" 7) wysiadła, gość zaczął ją popychać i rzucać dalej mięsem, straszyć, że połamie ręce i nogi sorka lepiej dla niego, żebym nie spotkał go na drodze bo nie będę miał ani odrobinki litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Wiesz co po tym jak dotarłem do domu wygląda i pojechałem na 997 wygląda to mniej więcej tak: 1) gość wymusił pierwszeństwo - zatrąbiła na niego 2) gość zahamował, zmieniła pas... gość też, zmieniła znowu, gość też... i tak kilka razy i jechali 20 km/h 3) skręciła w prawo, gość z pasa do jazdy na wprost też skręcił w prawo i powtórka 4) zajechał jej w poprzek drogę, olała, ominęła chodnikiem 5) gość wykręcił i za nią 6) stanęła przy domu, gość staną tak blisko, że nie mogła otworzyć drzwi i zaczął rzucać mięsem, że ***** ***** ***** "na mnie się nie trąbi" 7) wysiadła, gość zaczął ją popychać i rzucać dalej mięsem, straszyć, że połamie ręce i nogi sorka lepiej dla niego, żebym nie spotkał go na drodze bo nie będę miał ani odrobinki litości A juz masz blachy tego typa ? Jak tak to zarzuc tutaj to rozreklamujemy i mysle ze kilka osób z miłą chęcią pozdrowi owego sympatycznego pana na drodze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 wysiadła, gość zaczął ją popychać i rzucać dalej mięsem, straszyć, że połamie ręce i nogi Co za sk*** jak go spotkam to sam mu drogę zajadę i zobaczymy czy taki kozak będzie. Ale szmata i damski bokser z niego <bmw_4> !! Nie wiedziałem, że aż do takiego stopnia się posunął !! A juz masz blachy tego typa ? Jak tak to zarzuc tutaj to rozreklamujemy i mysle ze kilka osób z miłą chęcią pozdrowi owego sympatycznego pana na drodze :wink: DOKŁADNIE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 A juz masz blachy tego typa ? Jak tak to zarzuc tutaj to rozreklamujemy i mysle ze kilka osób z miłą chęcią pozdrowi owego sympatycznego pana na drodze :wink: Laska chyba nie do końca dobrze to zapamiętała ale kolega ma mi to sprawdzić jak będzie miał dyżur, aż tyle srebrnych touringów w e36 po wrocku chyba nie jeździ Doszukają się na 100%, kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Będe tez miał na uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 a mozesz od niej wyciagnac, czy to byl mpakiet w tdsie (chodzacym jak traktor)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 a mozesz od niej wyciagnac, czy to byl mpakiet w tdsie (chodzacym jak traktor)? O ludzie święci Gystuff choćbym chciał, to nie wyciągnę... ona nie ma zielonego pojęcia co to M-Pakiet Ale: na pewno było zaniedbane, na pewno miało naklejkę na tylnej klapie, ciemną, na 99% nurka i przyciemnione szyby. p.s. kierowca to starszy damski bokser p.s. w DLA ZNALAZCY DELIKWENTA FLACHA DOBRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 będę miał oczy dookoła głowy <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi