Domel 316 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Mam mały dylemacik, więc proszę o radę. W związku z dość sprymi kosztami eksploatacji Bumy zastanawiam się czy nie popełnić tego czego nigdy nie chciałem :lol: mianowicie czy nie założyć instalacji gazowej :?: Sporo jeżdże i paliwo zajmuje sporą część mojego budrzetu miesięcznego. Gaz by był ekonomiczniejszy (chyba) Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 mysisz przeliczy oplacalnosc takiej instalacji http://www.statoil.pl/statoil/index.jsp?place=Menu04&news_cat_id=153&layout=17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tylko nie to - BMW do GAZU - Powinni tego zabronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi