woz Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A powiedz mi, jak wygladaja na e36? Sa do srodka, czy bardziej na zewnatrz? Jesli mozesz to daj pare fotek tych felg na samochodzie [ Dodano: 9 Kwiecień 09, 16:45 ] AWV, nikt nie mowil, ze zmyslasz. Po prostu bylem ciekaw jak wogole prezentuje sie taki ET, bo po raz pierwszy wogole slysze o takim :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 A powiedz mi, jak wygladaja na e36? Sa do srodka, czy bardziej na zewnatrz? Jesli mozesz to daj pare fotek tych felg na samochodzie [ Dodano: 9 Kwiecień 09, 16:45 ] AWV, nikt nie mowil, ze zmyslasz. Po prostu bylem ciekaw jak wogole prezentuje sie taki ET, bo po raz pierwszy wogole slysze o takim :wink: Ja wam powiem koledzy tylko tyle, w moim e36 cabrio mam felgi 17 235/40 i komfort jazdy jak w taczce na budowie po wrocku....od przejazdow, torow kolejowych, brukow i dziur: PEKNIETA LAPMA (KLOSZ LEWY PRZOD), na podwalu wypad mi z zaczepow halogen i sie rozjeb.....o ziemie. Auto wyglada swietnie, ale o jezdzeniu mozezsz zapomniec...mysle nad jakas zmiania bo o nie ma sensu, tylko auto sie katuje niepotrzebnie...niestety do niemieckich drog nam jeszcze daleko:/ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 nie, ja mam samą piątkę napisaną, ale z tego co widzę, to te oznaczenia są gdzieś głębiej tak? no ale na oko opona wystaje po cm z kazdej strony, czyli jest ok 2cm szersza od felgi, czyli mogę te 2 cm oponki węższe założyć. o mi tam że lekko balon - opona ma spełniać swoją funkcję - nie zamierzam robic zawieszenia po paru miesiącach ponownie cisnienie na obu osiach 2,9 - jak miałem 2,2 to jezdziło tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 coś z tymi oznaczeniami na tych felgach nie tak ,jakby je ktoś sam numeratorem nabijał i to jeszcze taki co się na tym niezna - na 17stkach to ty raczej komfortu we wrocku nie zaznasz im wyższe tym będzie lepszy komfort ale gorszy efekt wizualny niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 aktualnie posiadam 235/45 i 255/40/17 i jest wporzadku,z tym ze nie mam tylu dziur co we wroclawiu.Kiedys mialem 225/50/17 i mniej bym nie zakladal.wyobraz sobie duze auto na waskich oponach.215 to dla mnie cut za malo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 I tu zgodze sie z tomskim 215 do 5er to za mało. Posiadam również opony 235/45/17 przód, 255/40/17 tył i jest wporzadku, a śmigam po polsce (tyle że nie po wrocku ale również się zdaża - na szczęście żadko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 woz, fot właśnie nie mam mam tylko jedno. Chyba będę auto sprzedawał jednak na nich więc fotki porobię i pokaże wam. Ale fela nie wystawała za auto nic a nic, była chyba na równi a może nawet leciutko w głąb. Na razie tylko ta: Ja też sądzę, że 215 do 5er to trochę mało. Osobiście wkładałbym 225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nie byla na allegro ostatnio jakos? 2,5 litra, 198KM czy tam cos podobnego? Ladna furka. Czekam az zona zadrapie swoja tigre do konca (dopiero co zdala prawko a wiecie jak jest z pierwszym samochodem. Jest po to, aby zaliczyl wszystkie slupki, krawezniki, sciany i ploty od parkowania po to, aby nastepne samochody juz tego nie musialy przezywac..), a potrem czas kombinowac zeby przesiadla sie na porzadna marke <bmw_1> Myslalem wlasnie nad jakims e36 compactem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nie byla na allegro ostatnio jakos? 2,5 litra, 198KM czy tam cos podobnego? była była, 7 miesięcy temu (albo i więcej) i jeździła ją babka (pól niemka pól polka hehe) Nie chciałem pisać że ma 198KM bo bez papierka to dziwnie wygląda (a żałuję okropnie że zapomniałem od niej tego zabrać ehhh mądry Polak po szkodzie ) Ale nie zmieniajmy tematu, pytałem się kolesia czy pamięta jak były felgi na tym ET (0) i powiedział mi że były na pewno na równi (może minimalnie w głąb ale to 0,5cm max). Więc wydaje mi się że mam ET35 na 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 coś poradzicie? Ja wrzuciłem do siebie 17" na takim profilo, 225 i ściągnąłem tego samego dnia ;D zostanę przy 16" jak chcesz kupić takie: to służę namiarem na gościa który ma 8 sztuk takich, można sobie wybrać co ładniejsze, chciał 1000 PLN za komplet (16") ofkorz oryginalne fele bmw, widziałem je na własne oczy, specjalnie nie ma się czego czepić - nie są idealne ale też niewiele im brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 ja mam w e46 qo 17stki, i co - na tych polskich koleinach rwie samochodem nie tak strasznie, więc może w 5er nie będzie całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Tą piątkę widać na tym zdjęciu nad znaczkiem BMW nad literą M. Może ona zaczy , że to felgi do 5er? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi