przemo_wrc Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 siemka. chce w środę zakupić lampki do E34 )) mam mały dylemat... chce kupić takie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=580590720 ale możne polecicie coś fajniejszego albo coś co będzie ładniej wyglądać autko sedan kolor czarny . z góry dzięki za pomoc [ Dodano: 6 Kwiecień 09, 23:29 ] Dodaje jeszcze foto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Widziałem je na aucie (live) i bardzo mi się podobają. Moim zdaniem pasuj a do e34 Znajdź jeszcze foto z przyciemnianymi (nie białymi) bo też daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ladne sa. A takie? http://moto.allegro.pl/item595658170_bmw_e34_hella_black.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 jak takie lampy to do tego ładne koła plus polerka lakieru wtedy naprawdę odmłodnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 jak takie lampy to do tego ładne koła plus polerka lakieru wtedy naprawdę odmłodnieje. TAk jak mówisz:) szukam felg 17 ale z jakims fajnym rantem:))) polerka oczywiście bedzie:) jakos za 2 tyg:) do tego przyciemka lamp z przodu.dzięki za pomoc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 mi sie podobająte z linka co wrzyciłes, ale jakieś przyciemniane też by elegancko wyglądały, ja właśnie u siebie wstawiłem cleary, black red. i efekt jest super, z resztą można było zobaczyć na spotach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Widziałem:D super sie prezentuja:) szczególnie wieczorkiem;) tez myslałem o przyciemnianych ale te red white fajnie tył auta odmładzaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Pobawiłem się chwilkę w photoshopie wygląda bardzo dobrze wg mnie - ważne, by dało się dobrze je spasować z blachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Super bmw_beer bmw_beer masz browara przy najbliższej okazji:))) mi sie podoba.. na zywo bezie pwnie lepeij wygladać niz wklejone;) <bmw_2> [ Dodano: 7 Kwiecień 09, 22:48 ] A mam jeszcze jedna prosbe... a jak bys tych białych szkieł nie ciagnał do konca na biało. to tam sa te odblaski jeszcze przy lampach... od środka klapy ( te przy rejestracji) jestem ciekawy jak by to wyglądało:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 i tam zostawić czerwone? czy dać na czarno jak by ich nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A zorbisz dwie opcje??)) [ Dodano: 7 Kwiecień 09, 23:02 ] http://moto.allegro.pl/item602318025_lampy_tylne_nowe_bmw_e34_clear_red_white.html myslałem jeszcse o tym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 no to masz.. ale te czerwone plastiki będą chyba ciemniejszą miały czerwień, więc może nieciekawie wyglądać... ew różowe mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Superrrrr:D:D:D dzieki wielkie... pomogłes i to bardzo <bmw_2> Teraz zostało mi nocne rozmyslanie 1.http://moto.allegro.pl/item602318025_lampy_tylne_nowe_bmw_e34_clear_red_white.html lub 2.http://moto.allegro.pl/item580590720_lampy_tylne_bmw_e34_clear_88_95_sedan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 chyba te ładniejsze... jak w e39 po liftingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 NO to już wiem jakie kupie;))) dzieki wielkie jeszcze raz za pomoc:))) jak wpadniesz kiedys na spocik masz bmw_beer pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 No fajnie to teraz wygląda tz. po przerobieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 J <bmw_3> ecze tylko Fela... Black Hella na przód... polerka.. mała przyciemka i bedzie git :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ambitne plany Tylko dawaj foto na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 a stare lampki na allegro i za $ - bmw_beer :party: bmw_beer <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 te co maj najlepiej jak od e39, nie licz ,ze sprzedaż stare lampy moje leża i leża :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Do czarnej najbardziej pasują oryginalne Hella z białym kierunkiem , kupiłem takie na Allegro za 250pln w stanie idealnym http://www.thhe.dk/BMW_M5_E34-02.jpg W czerwonej mam jednak założone takie : http://www.allegro.pl/item565597489_lampy_tylne_bmw_e34_clear_88_95_sedan.html Kupiłem je już kilka lat temu ale jestem zdania że pasują tylko do czerwonego lakieru bo inaczej trochę jest za kolorowo na klasycznym tyłku ! Próbowałem te lampy zamieniać sobie żeby popatrzeć jak na której sie prezentują i zdecydowanie cleary na czerwoną a biały kierunek na ciemną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 jak takie lampy to do tego ładne koła plus polerka lakieru wtedy naprawdę odmłodnieje. TAk jak mówisz:) szukam felg 17 ale z jakims fajnym rantem:))) polerka oczywiście bedzie:) jakos za 2 tyg:) do tego przyciemka lamp z przodu.dzięki za pomoc;) Mam felgi 17 do e34 jesli bys chcial Oryginaly, przod 8,5 i tyl 9,5 cala jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 te od m5 zdecydowanie najlepsze, najbardziej pasują do autka. [ Dodano: 8 Kwiecień 09, 20:47 ] jeżeli te co mam na sprzedaż Ci nie pasują będę miał jeszcze jedne od e39 w podobnej cenie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l11twa Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jak dla mnie zarówno to które proponowałeś na początku jak i te wzorowane na e39 są gitara. Jednak jeśli z przodu mają być BH to może coś dymionego na tył ( Jak dla mnie to powinno być dodatkowo na LEDzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi