Fabian Turała Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 witam wszystkich moja zona zgubiła kluczyki co prawda nie do bmw ale potrzebuje waszej pomocy jest to opel omega B auto posiada immobilajzer jak mozna go obejsc lub co proponujecie normalny koszt dorobienia kluczyka plus wymiana immobilajzera to koszt 600-700 zł jest cos tanszego?z gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 hmn ja u siebie wymienialem stacyjkę....kosz stacyjki 150 zł... do tego wymiana ja robiłem to sam ale nie radzę. tylko wtedy co z drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefmat Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 hmn ja u siebie wymienialem stacyjkę....kosz stacyjki 150 zł...do tego wymiana ja robiłem to sam ale nie radzę. tylko wtedy co z drzwiami? Nie jestem pewien ile by kosztował orginalny klucz , ja w BMW autoryzowany serwis zapłaciłem nieco powyżej 300zł (ale bez autopilota),czyli o połowę taniej. Ciepło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wyjmij jakis zamek i zanies go do dorobienia do jakiegos punktu co sie tym zajmuje a immobilizer to proponuje wypruć tylko nie samemu oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Widzisz jakie sa skutki jazdy nie bmw? Fabian, sprobuj podjechac do hali targowej. Jest firma ktora sie zajmuje zamkami, chlopaki naprawde kumaci i dobrze sie znaja na rzeczach. Z tym wypruwaniem immobilizera to nie wiem czy to tak ot. Jak mialem podobna sytuacje w e34 (myslalem ze mam immobilizer) to dowiedzialem sie ze wypruciem immobilizera ode mnie to i tak koszt w okolicach 400zl, bo robota niesamowicie upierdliwa ktora zajeloby dzien dwa. Sprobuj tam na hali (firma nazywa sie STEEF chyba jesli dobrze pamietam). [ Dodano: 7 Kwiecień 09, 07:58 ] znalazlem nr do nich: 071 3438457 wew 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 dzieki wszystkim byłem na hali targowej mam nowy kluczyk i dzisiaj był u mnie pan ktory wprowadził mi nowy kod wiec wszystko działa koszt koncowy 400zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi