euphoria Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam, ostatnio natrafiłam na taką stronkę i strasznie napaliłam się na te zegary, czy ktoś takie ma i korzystał z usług tej firmy, czy montaż jest trudny? http://www.herbi.only.pl/zegary/bmw_e30.htm kosztują 199 zł, ładnie by mi się wkomponowały we wnętrze (mam radio w takich kolorach). Poza tym i tak muszę zrobić liczniki, ponieważ działa tylko jeden (i to też nie zawsze) wskaźnik paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wyglądają ładnie tylko nie wiem czy będą akuratnie pasowały do e30 Bardziej bym je widział w np hondach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 dokładnie - indiglo są typowe dla hond... moim zdaniem bursztynowe podświetlenie jest czymś tak charakterystycznym dla BMW jak nerki, R6 czy tylni napęd... w końcu nawet teraz do nowych modeli podświetlenie jest wciąż bursztynowe ja bym nie zmieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Dokładnie, poszukaj koloru AMBER (oryginał BMW ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tak mi się podobają, chcę mieć coś charakternego w autku, więc chyba się skuszę Tylko zastanawia mnie jak będą się sprawowały i kto mi to zrobi Oryginał sobie zostawię, jak mi się znudzą nowe to zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 euphoria a widziałaś pomarańczowe (bursztyn - Amber) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 kumpel ma cos takiego tylko ze w e36 daje na maxa po gałach strasznie razi ale wyglada fajnie :)szczerze też kiedys myslałem na tym ale jednak co oryginał to oryginał <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pomarańczowe :? To nie dla mnie moja ulubiona paleta ogranicza się do 6 kolorów i nie ma w niej pomarańczowego, ale szczerze mówią to nie widziałam takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 mi się nie podoba do e30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wyglądają ładnie tylko nie wiem czy będą akuratnie pasowały do e30 Bardziej bym je widział w np hondach. Kumpel to miał w civic coupe a fajnie wyglądały... to BMW to chyba nie pasuje... nie ten styl ale oczywiście każdy ma swój gust:D moje zegary ogranicza się niedługo do chromowanych ramek i nic więcej:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Euphoria, ale za te 200zl to sa same tarcze czy cale zegary z tarczami? Poniewaz piszesz, ze zostawisz sobie te stare. Ja osobiscie widzialbym w e30 alu ramki i czerwone wskazowki na zegarach. Wyglada dosc ladnie. (Te sa akurat z e34, ale zegary sa podobne): http://www.forum.maxbimmer.pl/topics16/bmw-e34-530-v8-touring-vt10910,60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 To są same tarcze (z tego co widać na zdjęciach, więc pewnie montuje się je tych starych zegarach. De facto myślałam o tych alu ramkach, ale bardziej podobają mi się te podświetlenia. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 szybko z nich zrezygnujesz walą w nocy po oczach a po drugie pasuje do japońców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Oj, chłopaki zawsze mi w głowie mieszacie :mrgreen: Pomyślę nad tym jeszcze poza tym moim piorytetem jest naprawienie zegarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Oj, chłopaki zawsze mi w głowie mieszacie :mrgreen: Pomyślę nad tym jeszcze poza tym moim piorytetem jest naprawienie zegarów po to jestesmy Jak bede w domu to przesle jakies foty zegarow w mojej bylej e30. Alu ringi, wskazowki na czerwono. Naprawde lepiej wygladaloby niz te ktore pokazalas. Jak bedziesz juz konkretnie myslala nad tym to znajdz troche czasu, albo najlepiej Kolege, ktore to zrobi Bo demontaz tych zegarow to czasami upierdliwa robota. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi