streetracer! Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam! Od jakiegoś czasu mam problem z kierunkowskazami w moim e30. Jak wrzucam kierunkowskaz to przekaźnik rzęzi zamiast pstrykać i wiadomo niema kierunkowskazów, a jak zostawie tak na dłużej to idą wycieraczki zamiast kier. pytanie_bmw Rozebrałem przekażnik przeczyściłem styki i dalej to samo! :? Ale zauważyłem że jak włacze kierunkowskaz i krece kierownica to czasem sie pojawia i mryga normalnie a czasem tak jakby przygasal od zwarcia czy cos. Próbowałem rozebrać obudowe pod kierownica, odkreciłem 2 srubki na dole ale cos trzyma przy kierownicy i to napewno nie śrubki. Moje pytanie: -Jak rozebrac obudowe pod kierownicą? -i co może być powodem takich cudów z kierunkowskazami? Bardzo prosze o odp. bo poruszam sie tym autem codziennie i jest to meczace jezdzic bez kier. [ Dodano: 5 Kwiecień 09, 20:05 ] a może to wina tego pajączka pod kiera? bo jak przytrzymam na właczonym kier. a on sie nie pojawia to ida wycieraczki? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi