Den Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 kiedyś widziałem na allegro kierunki z postojówkami czyli jak w amerykańskich wersjach. nawet na zlocie chyba z rok temu była jedna E34 z świecącymi się kierunkami. gdzie tego szukać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haward Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 najlepiej USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Pamiętajcie tylko, że w Polsce jest to zabronione i karane grzywnami (mandatami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ja jezdzilem z takimi kierunkami w golfie i sie nie czepiali. mowilem ze to wersja usa i problemu ze swieceniem nie bylo a to dlatego ze kierunki mialy wmontowane pomaranczowe postojówki i gdy wlaczalem kierunkowskaz to zaswiecala sie zarowka od kierunków. ja mialem tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi