miko_bmwe21 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 nic dodac nic ujac szkoda buni !!!! a tego tarzana to bym z checia <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 I pewnie wybiera się do Torunia razem z kolegami na pokazy swoich umiejętności :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Chyba do Lubiąża :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 czy to aby nie ten sam mistrz kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Chyba inna, foto do bani ale po światłach widać różnice, bo chyyyyba ta "nie Czarna" ma xenona lub jakieś białe żarówki. Możliwe, że dołożył z czasem coś takiego do siebie no ale... (i inny autor jest oby filmików, ale może ma jednak 2 kolegów - to nie wykluczone). ps. Opis filmiku Czarnej... (jeden z nich - reszta podobna ) : "...mie tam sie podoba..." jełopy pier***, discopolowcy. Nie cierpię takich wieśniaków. Przez takich tępaków bmw uważane jest za dresowóz i nie dziwię się. Nie tylko my tępimy takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi55 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pustak i prostak jakich mało. Takim to najwyżej na rowerze powinien jeździć żeby nie szkodził ludziom. Burak totalny. My kuna na wizerunek normalnego kierowcy w BMW musimy pracować a przez takich buraków i umieszczanie na youtube ludzie tak o nas sądzę. Nie mówię tutaj o paleniu gumy... każdy z nas lubi czasami w bezpiecznym miejscu się pobawić ale o ten numer z eLką i jeszcze nagrał to i szpanuje.... To moje zdanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałE36 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Biedna Beemka Tych wieśniaków to tylko rozstrzelać <bmw_4> <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 nr rej. LCH 17JE myślę, że dla policji nie byłby problem znaleźć gościa i ukarać (tak jak tego z subaru z Wałbrzycha) dokładnie o tym samym pomyślałem Kosa. A druga sprawa,że jak wystawi furę na sprzedaż to na pewno mnóstwo chętnych się pojawi,hehe,podobnie jak z BARANEM było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 nr rej. LCH 17JE myślę, że dla policji nie byłby problem znaleźć gościa i ukarać (tak jak tego z subaru z Wałbrzycha) dokładnie o tym samym pomyślałem Kosa. A druga sprawa,że jak wystawi furę na sprzedaż to na pewno mnóstwo chętnych się pojawi,hehe,podobnie jak z BARANEM było.A co bylo z Subarynka? To byla ta historia jakis czs temu tych mlodych kretynow, ktorzy cisneli po miescie jakas fura i nagrali na komorke, i koles pozniej bekal za to? :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Młody chłopak, który z zawrotna predkoscia pedził sportowym Subaru przez Wałbrzych, łamiac wszelkie zasady ruchu drogowego, stanie niebawem przed sadem. Prokuratura skierowała juz akt oskarzenia w tej sprawie. Grozi mu 8 lat wiezienia.Karol S., wraz z czterema kolegami urzadził sobie istny „rajd" przez centrum miasta. Swoje niebezpieczne zachowania uczestnicy tej „zabawy" nagrywali. Film z brawurowa wycieczka po Wałbrzychu trafił w koncu do naszej redakcji i prokuratury. To główny dowód w tej sprawie, ale sa tez zeznania swiadków. W tym samego Karola S., który w trakcie sledztwa przyznał sie do winy. To dzieki temu prokurator zmienił tymczasowe aresztowanie na poreczenie majatkowe. Przypomnijmy. Do zdarzenie doszło pól roku temu. Pieciu młodych mezczyzn, którzy uznali, ze to swietna zabawa, gnali przez centrum Wałbrzycha, łamiac po drodze wszelkie przepisy ruchu drogowego. Pedzili głównymi ulicami miasta ze srednia predkoscia około 160 km na godzine, wyprzedzaja na trzeciego nawet na podwójnej ciagłej linii i na przejsciach dla pieszych. Ruszali ze skrzyzowania ze swiatłami z przeciwnego pasa ruchu, czy z pasa jazdy prosto skrecali w lewo! Ale to nie wszystko! Poruszajac sie z tak duza predkoscia, niektórzy z uczestników tej jakze niebezpiecznej zabawy", nie mieli nawet zapietych pasów bezpieczenstwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 WoW szok... tego nie słyszałem (tz nie czytałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 http://video.google.pl/videoplay?docid=3154634218680987307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Wodogłowie...jest się czym jarac.Banda kmiotów oderwanych od pługu.Mało nie przejechali gościa na pasach i jeszcze mają radochę.Gdyby taki pacjent potrącił kogoś z mojej rodziny to od razu wsadziliby mnie do kryminału bo połamałbym takiemu kolana,łokcie,przegryzł szyję i narzygał do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A jaka inteligentna rozmowa w samochodzie. Gląby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Masakra :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Tato kupil mi subaru to sie woze za jego kase..... Tak bym to okreslil w skrocie A jesli juz sie ma takie autko ktore zapier... niezle i chce sie nim pojezdzic to na tor do Poznania albo inne zamkniete obiekty, ale nie na ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi