Gość Mordulec Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NOzwHVpOJkg&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Szczególnie inteligentne było wyprzedzanie na skrzyżowaniu tej L-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Totalny debil,który pewnie całe życie jeździł Matizem (bez urazy dla właścicieli Matizów) a teraz kupił prawdziwe auto,zgrywa kozaka (czarna śmierć - ambitny tytuł) i pewnie w nocy moczy się ze szczęścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Wieś tańczy wieś śpiewa ! Tak określę ten filmik ! Kręcenie bąków to musi dopracować bo mu to nie wychodzi, a co tej L-ki to masakra... totalny brak mózgu i zero wyobraźni (albo za dużo jej ma, stanowczo za dużo ) <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 :lol: CZARNA ŚMIERĆ :lol: uklon_bmw a gdzie ona była bo nie kapuje tego filmu, trzymał mnie do konca w nerwach :lol: Ja wstydził bym sie to dawac na stronke bo świadczy to o braku mózgu zal goscia i szkoda auta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zburaczali do cna ... Nawet w Mogadiszu by się śmiali z takiego wieśniactwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 :lol: CZARNA ŚMIERĆ :lol: uklon_bmw a gdzie ona była bo nie kapuje tego filmu, trzymał mnie do konca w nerwach :lol: Ja wstydził bym sie to dawac na stronke bo świadczy to o braku mózgu zal goscia i szkoda auta... DOKŁADNIE !! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Masakra niech sie zacznie leczyć na nogi bo na głowe to juz jest za pozno!!!! <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mnie w tym filmie zaintrygował wałśnie ten tytuł "CZARNA ŚMIERĆ" :lol: wrzuciłem bo nie bardzo zatrybiłem co poeta miał na mysli , ale widze ze mamy podobne odczucia co do autora jak głównego bohatera .... jak dla mnie typowy przedstawiciel subkultury Tato Dał Samochód ( nie mylić z turbo dizlem ) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 co autor tego filmu miał na myśli :?: :?: :?: buractwo totalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo 520 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Panowie wszystko jasne , to umarła jego ostatnia szara komórka w czarnej du... bo tam zdaje się miał rozum i stąd "czarna śmierć " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 czyba czarny debilizm.... zal mi tylko 525.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 CZARNA ŚMIERĆ .. myślałam, że to jakieś wypadki, zmasakrowane ciała .....a tutaj ...macie rację szkoda bumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Najbardziej rozwalił mi systemy kadr z tym kozakiem na masce z miną Tarzana...Musi byc wielkim twardzielem.Powinien jeszcze nagrac jak wsadza małego w wydech... uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Najbardziej rozwalił mi systemy kadr z tym kozakiem na masce z miną Tarzana...Musi byc wielkim twardzielem.Powinien jeszcze nagrac jak wsadza małego w wydech... uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw mnie też to najbardziej rozwaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Pewnie robił zdjecie na Nasza Klase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Czarna Śmierć - tak nazwał to auto bo innego wyjaśnienia nie widzę... Powinien jeszcze mieć ksywę dla siebie... Czarna Dziura - od wyobraźni, rozumu i mózgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie no, tak jak mowicie, stoi na masce jak superdebil :? Tak jak nx_sz napisal, napewno wkleil wszystkie te foty na naszej klasie. Smiejemy sie z tego barana, a najsmutrniejsze jest to, ze tak rodza sie opinie ze bmw to burakowozy <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ... ehhh... tylko tyle napisze :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 nr rej. LCH 17JE myślę, że dla policji nie byłby problem znaleźć gościa i ukarać (tak jak tego z subaru z Wałbrzycha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Najlepsze bylo jak wycial z pod swiatel :lol: bral sie z L-ka zal.pl made in wies szkoda tylko auta dla takiego buractwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 żenada pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 pewnie się podniecał w nocy na myśl o killach na L-ce. Cwel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pewnie myśli, że filmik ogląda co drugi Polak i zazdrości mu auta hahaa <bmw_4> Zdziwiłby się czytając ten temat hehee <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 szkoda słów :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi