Gość skasuj Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 rozumiem. tylko juz nie wspomne o tym ze o ile dobrze widzialem robiles te ewolucje po piwie... ale spoko, kazdy sie bawi tak jak lubi. Chyba jednak nie mam czego zalowac ze mnie nie bylo :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 rozumiem. tylko juz nie wspomne o tym ze o ile dobrze widzialem robiles te ewolucje po piwie... ale spoko, kazdy sie bawi tak jak lubi. Chyba jednak nie mam czego zalowac ze mnie nie bylo :roll: jak zobaczysz clip,to zmienisz zdanie... bylo fajnie... a piwka,to duzo przeciez nie wypilem a tak wogole,to ja zajechalem na spot,a jak wypilem,to tylko na parkingu krecilem,bo potem moja "kierowniczka" dalej prowadzila (to tak,zeby nie bylo,ze jezdze na dwoch gazach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D1WASYL Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ja bylem 1 raz i musze powiedziec ze bylo spoko ! ! ! nastepny wyjazd do ...apatora za tydzien. pozdrawiam aha kiedy beda fotki i filmik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dla mnie było git, mimo że byłem tylko do 15.30 a z egzaminu wyszedłem od 22.15 :evil: troche fotek się zrobiło i zaraz je wrzuce pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 kosa gdzie sa zdjecia....... Galeria bedzie wieczorem. Gdzies kolo 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelos Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 bylo spoko ja przynajmniej mam zwroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Galeria ze spotu: http://www.maxbimmer.pl/galeria/7-spot-maxbimmer/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Niezle zdjecia , mam nadzieje ze juz wkoncu na nastepnym bede ze swoja krowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 po prostu SUPER :lol: ale ze ja Z-ką nie jechałem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Pierwszy raz byłem na spociku bo w tamtym miesiącu musiałem być w pracy i musze przyznać że było super mimo że prawie mi głowa z bólu pękła hehe :cry: Ale jedno wim na pewno że od tej pory raczej nie opuszcze żadnego zlotu bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja byłem akurat w skarbimierzu. I jak oglądam fotki to łzy w oczach mam :cry: nigdy wiecej nie opuszcze spotu maxbimmerowskiego :!: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Normalnie Konrad został gwiazdą chyba najwiecej jego jest na fotkach zaraz po Z4 Sie ma ten wdziek i urok osobisty hehehehehe :mrgreen: :oops: :mrgreen: <bmw_1> no to akurat nie ulega wątpliwości ty mój przystojniaku :mrgreen: a piwo i tak cie nie minie :wink: następnym razem hehe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 szkoda ,ze nie ma zdjec z "akcji" typu utylizacja opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Nie placz czerwienny :mrgreen:Sluchajcie, mam troche fotek, do kogo ew. przeslac zeby rowniez byly w galerii?? No i gdzie fota rodzinna z pod mostu :?: moizesz mi przeslac te foty np skype "czerwienny" czy na maila czerwienny@o2.pl ?? bylbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Fota rodzinna u mnie na FTPie i kilka filmików też ;-) Zdjęcia, które są u mnie są też w galerii więc zwróćcie uwagę co ściągacie. Fotki z mojego aparatu, w tym rodzinne , nazywają się "VII spot BMW 06.04.23.....) Pozdrawiam <bmw_1> Hyhyhyhy.... Tylko namiarów zapomniałem podać host: 156.17.235.178:1981 login/pass: bmw/bmw Logujcie się w trybie pasywnym. W razie problemów piszcie na priv'a, dzisiaj w nocy i jutro cały dzień komp będzie hulał więc ściągąć ile wlezie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jak ktos ma zdjecia ktore chce dołączyc do galerii na stronie to przesyłajcie na maila do Krzyska bo jeszcze FTP dla forumowiczów nie został postawiony wiec jak cos to krzysiek@maxbimmer.pl i fotki wyląduja w galerii <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jak ktos ma zdjecia ktore chce dołączyc do galerii na stronie to przesyłajcie na maila do Krzyska bo jeszcze FTP dla forumowiczów nie został postawiony wiec jak cos to krzysiek@maxbimmer.pl i fotki wyląduja w galerii <bmw_1> poczekam na FTPka,bo ma wszystko wazy troche jak cos,to daj znac na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Fota rodzinna u mnie na FTPie i kilka filmików też ;-)Zdjęcia, które są u mnie są też w galerii więc zwróćcie uwagę co ściągacie. Fotki z mojego aparatu, w tym rodzinne , nazywają się "VII spot BMW 06.04.23.....) Pozdrawiam <bmw_1> Hyhyhyhy.... Tylko namiarów zapomniałem podać host: 156.17.235.178:1981 login/pass: bmw/bmw Logujcie się w trybie pasywnym. W razie problemów piszcie na priv'a, dzisiaj w nocy i jutro cały dzień komp będzie hulał więc ściągąć ile wlezie :mrgreen: fajnie,ale jakie haslo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 login/pass: bmw/bmw thank's... za duzo piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 nocka poszla sie j***,ale clip na biegu zmontowalem a wiec po pierwsze,to mam zmontowany (kiepsko,bo pilem i sie spieszylem) clip z VII spotu 14 minut,79MB w formacie wmv, podklad muzyczny w podobnym stylu,jak w moim clipie z VI spotu, wrzucone troche fotek jak sie spodoba,to na stronke,a jak nie,to delete po drugie,to jak ktos jest zainteresowany,to moge przeslac przez SKYPE (przez nocke pewnie sie przesle) czesc forumowiczow moze go dostac za pomoca pendrive clip moze nie jest extra super hiper,ale za to jest juz,a nie za tydzien i dziekuje Byq za udostepnienie foto i clipow,ktorych czesc wykorzystalem w moim clipie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 No wkoncu mam jak napisac posta po spotowego :lol: Generalnie imprezka fajoska , kto byl ten wie o co chodzi a kto nie byl musi ograniczyc sie do fotek <bmw_1> Super wyszedł przejazd przez miasto taka spokojna rundka przez ostatni grosz i nawrót na milenijny , ekstra wyglada jak na kazdym pasie przed toba i za toba stoi Beemka :lol: No a akcja Ecika z tym ZAAAAAAAAPALCIE DŁUUUUGIE byla niezła bmw_beer , chwilowo nikt nie wiedzial o co biega ale pozniej sie wyjasniło :lol: happy_bmw Inna sprawa ze , nie wiem kto wpadł na pomysł z tymi klaksonami ???? no moim i nie tylko moim zdaniem zrobił sie mega festyn na drodze o ile z tymi długimi swiatłami to byl spoko pomysł tak te klaksony to troche lipa wyszła Co do tego "wysiadania" z auta czerwiennego to przyznam szczerze ze lubie popatrzec jak bumy lataja bokami ale ten popis nie mial nic wspolnego z przyjemnym ogladaniem (z kim bym nie rozmawiał to podobnie to odebrali ludzie obecni na spocie) a napewno nie byl bezpieczny i tłumaczenie ze panowalem nad autem w tym wypadku nie ma kompletnie sensu bo do Ztki zabrakło moze 2 metrów wiec jesli by np zewnetrzna oponka strzeliła to byłby spory wydatek bo napewno 5tka by sie przytuliła do Ztki i pewnie jeszcze dwóch sąsiednich beemek Jesli chodzi o najlepszego drifta i przypalenie to chyba tajemniczy nieznajomy ktory pojawił sie pod koniec spota na osobowicach srebrna E30 (jak na 2.0 to ładnie wymiatał) odstawił jeden z lepszych pokazów , bylo na co popatrzec dymku dosc sporo a przedwszystkim w bezpiecznej odległosci od ludzi i zaparkowanych Beemek , szacuneczek z tego miejsca dla niego <bmw_1> Podsumowując spocik fajny , sporo aut atmosferka przednia bo najwytrwalsi zostali do 19:30 i grupowa fota pod samym mostem niezle wyszła , nie wiem czy juz jest w galerii ale jesli jeszcze nie ma tej partii zdjec wrzuconej to do wieczora powinna sie juz pojawic :wink: Juz raz to pisałem , jesli ktos ma jeszcze jakies zdjecia ktore chce wrzucic do galerii to wysylajcie na krzysiek@maxbimmer.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Co do tego "wysiadania" z auta czerwiennego to przyznam szczerze ze lubie popatrzec jak bumy lataja bokami ale ten popis nie mial nic wspolnego z przyjemnym ogladaniem (z kim bym nie rozmawiał to podobnie to odebrali ludzie obecni na spocie) a napewno nie byl bezpieczny i tłumaczenie ze panowalem nad autem w tym wypadku nie ma kompletnie sensu bo do Ztki zabrakło moze 2 metrów wiec jesli by np zewnetrzna oponka strzeliła to byłby spory wydatek bo napewno 5tka by sie przytuliła do Ztki i pewnie jeszcze dwóch sąsiednich beemek [/b] ...jakby babcia miala wasy,to byla by dziadkiem... no moze mamy troszke inne pojecie o zyciu... troszke extream czasem wnosi do naszego zycia pozytywnej energii... i czasem warto zrobic cos innego,moze zwariowanego... jak sie jezdzi na rowerze,desce,to tez powinno sie czasem napelnic odrobina adrenaliny... bo co my mamy z tego zycia,jak sobie sami atrakcji nie zapewnimy?? a jakby opona strzelila i bym przywalil,to bym dooooobreeee oswiadczenie napisal i kazdy bylby happy (prawdopodobnie) ogolnie,to chyba kazdy nieraz na miescie strzela sobie boki... wtedy tez cos sie moze stac przeciez,ale jednak lubimy sobie czasem poszalec <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Spot na pewno udany szkoda ze mnie nie bylo itd buma odmowila posluszenstwa , a z trzema osobami wogole sie nie dogadalem itd thx <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a jakby opona strzelila i bym przywalil,to bym dooooobreeee oswiadczenie napisal i kazdy bylby happy (prawdopodobnie) czy Ty sam wierzysz w to co mowisz???? po terapii wstrzasowej wysokim napieciem,to sam nie wiem ludziska...wyluzujcie troche... takie gdybanie jest bez sensu... przeciez nic zlego sie nie stalo... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 jak zobaczycie clip,to bedziecie pewni,ze nikt nie musial odskakiwac jakby kazdy stal,jak pien na swoim miejscu,to i tak nikogo bym nie ruszyl... zanim ktos odpowie na to,to prodsze obejrzec na filmie.. pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi