Stachow Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nie bede mógł palić gum bo mi półośka stuka w lewym kole , może trochepopale . Ma ktoś półoski do e34 na sprzedaż <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 1.Mordulec 2.Yan00sh 3.oxstyleE 4.łazik 5.Kosa(mam nadzieje) 6.Piotr(wstępnie) 7.pijas 8.Konrad 9.Polus from Katowice 10.732 11.Michu78 12.Radosław Lis 13.Stachow 14.Byq 15.iras(jak nie sprzedam beemki) 16.czerwienny 17.beju78 (swiezo zakupiona 728 E23) 18. mati83 19.ecik ( na polerowanej feldze z duzym parapetem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 1.Mordulec 2.Yan00sh 3.oxstyleE 4.łazik 5.Kosa(mam nadzieje) 6.Piotr(wstępnie) 7.pijas 8.Konrad 9.Polus from Katowice 10.732 11.Michu78 12.Radosław Lis 13.Stachow 14.Byq 15.iras(jak nie sprzedam beemki) 16.czerwienny 17.beju78 19.ecik mega rant happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 no witam nasz gang zawita w komplecie to znaczy bedzie czerwienny,domelos ,broda , krzysiek,beju,jurek,mareks,mariusz,artek,no i ja moze sie jeszcze dwoch dolaczy tak ze bedzie gitiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Słuchajcie byłem wczoraj z moim Szczęściem na zakupach na bielanach i ogladnełem dokładnie miejscówke idelanie to wyglada w nocy , na przeciwko Tesco jest jakis sklep meble i cos tam jeszcze , mega duzy parking praktycznie pusty , super oswietlony , rewelacyjnie zeby porobic zdjecia , wiec co do przebiegu spota jeszcze jest chwila zeby ustalic dokładnie co robimy <bmw_1> :lol: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Bardzo dobry pomysł Widzę, że lista rośnie w oczach. Aż miło patrzeć.... Już nie mogę się doczekać tej niedzieli happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Słuchajcie byłem wczoraj z moim Szczęściem na zakupach na bielanach i ogladnełem dokładnie miejscówke idelanie to wyglada w nocy , na przeciwko Tesco jest jakis sklep meble i cos tam jeszcze , mega duzy parking praktycznie pusty , super oswietlony , rewelacyjnie zeby porobic zdjecia , wiec co do przebiegu spota jeszcze jest chwila zeby ustalic dokładnie co robimy <bmw_1> :lol: happy_bmw czyli rozumiem plana już masz :mrgreen: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Plan jest taki zeby zrobic taki prawdziwy spokojny przejazd przez miasto , czyli zawijamy na andersa => przejazd np na górny parking do galerii =>rundka przez plac solny => lecimy dalej zachodnia , mozemy podjechac albo pod milenijny albo na osobowice no a potem smigamy na bielany przez ostatni grosz , hallera , to narazie taka wstepna propozycja bo znowu jestesmy zalezni od pogody :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Osobiście uważam że to świetny pomysł happy_bmw I nawet jak będzie lewa pogoda(oby była świetna) to popieram w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Wyglada na to ze na spocie nie bedzie mniej Beemek niz ostatnio , rozmawiałem z kilkoma znajomymi i okazuje sie że sporo osob wie o spocie ale na forum nie sa zarejestrowani wiec mozliwe ze KOLEJNY SPOT => KOLEJNY REKORD frekwencji :wink: <bmw_1> <bmw_2> Odświezam liste : 1.Mordulec 2.Yan00sh 3.oxstyleE 4.łazik 5.Kosa(mam nadzieje) 6.Piotr(wstępnie) 7.pijas 8.Konrad 9.Polus from Katowice 10.732 11.Michu78 12.Radosław Lis 13.Stachow 14.Byq 15.iras(jak nie sprzedam beemki) 16.czerwienny 17.beju78 19.ecik mega rant 20. Broder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks9 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 1.Mordulec 2.Yan00sh 3.oxstyleE 4.łazik 5.Kosa(mam nadzieje) 6.Piotr(wstępnie) 7.pijas 8.Konrad 9.Polus from Katowice 10.732 11.Michu78 12.Radosław Lis 13.Stachow 14.Byq 15.iras(jak nie sprzedam beemki) 16.czerwienny 17.beju78 19.ecik mega rant 20. Broder 21.mareks9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 iras to niejedziesz do skarbiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jay Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 1.Mordulec 2.Yan00sh 3.oxstyleE 4.łazik 5.Kosa(mam nadzieje) 6.Piotr(wstępnie) 7.pijas 8.Konrad 9.Polus from Katowice 10.732 11.Michu78 12.Radosław Lis 13.Stachow 14.Byq 15.iras(jak nie sprzedam beemki) 16.czerwienny 17.beju78 19.ecik mega rant 20. Broder 21.mareks9 22. Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelos Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 1.Mordulec 2.Yan00sh 3.oxstyleE 4.łazik 5.Kosa(mam nadzieje) 6.Piotr(wstępnie) 7.pijas 8.Konrad 9.Polus from Katowice 10.732 11.Michu78 12.Radosław Lis 13.Stachow 14.Byq 15.iras(jak nie sprzedam beemki) 16.czerwienny 17.beju78 19.ecik mega rant 20. Broder 21.mareks9 22. Jay 23.domelos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 mnie niestety proszę skreślić :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ias bedzie na spocie bmw ale tylko an chwile.........trolu pamietaj zeby wzias dlameni to co masz wziasc Tak wiem , ta gume pod maske na cala dlugosc chyba tylko to o ile dobrze pamietam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Maciek] Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Witajcie, gdzie ma by ów spot - 23 kwietnia? może wpadnę Pozdr [Maciek] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 jak juz napisalem w Twoim powitaniu; ul. slezna przy wzgorzu andersa ,godz. 14 start potem sie gdzies przeniesiemy happy_bmw stargaj clip z 6 spotu,to sobie skojarzysz http://www.maxbimmer.pl/download.shtml nastepnie skopiuj ostatnia liste,po czym daj w tym temacie odpowiedz(na dole jest taka opcja) i wklej ja,po czym dopisz w nastepnym punkcie siebie <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 A mnie kurrrrrr...cze znowu nie było. To jakies fatum chyba. :cry: W piątek nawalił termostat i jak go wymieniałem zobaczyłem, że obudowa jest pęknięta no i nie zdążyłem zdobyć całej na spota... :cry: Następnym razem chyba na piechotę pójdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ja oceniam spota tak samo jak Meles , FUCK nic nie widziałem :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 a mnie tam sie podobalo moglem sobie wypic,bo zabralem ze soba kierowniczke na droge powrotna no i troche pokrecilem oczywista <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachow Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ja byłem pierwszy raz na spocie i bardzo mi sie podobało zwłaszcza jazda w kolumnie bejek przez miasto . palenia gum nie widziałem bo szybko sie zwinołem <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 moze sie czepiam ale chwilami troche blisko ludzi i aut kręciłeś(w tym takze blisko Z-tki...) zapomnieliście mu powiedzieć ile Z-ka koszkuje hehehehehehe , co się 732 wkurzył chyba :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 i wlasnie o to chodzilo,zeby bylo blisko predkosc mala,wiec puszcenie gazu prawie zatrzymywalo auto ale fajnie bylo tak przekrecic glowe do tylu i patrzec,jak za kazdym kolkiem coraz blizej bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi