Rybka318is Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Jest parę kąsków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 pff.... każda lasko może sobie stanąc przy BMW i zrobić sobie zdjęcie....... równie dobrze może to być mercedes czy audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Banan coz za kpiąca postawa co do kobiet (modelek) przy autach na które "chorujecie" Pewnie Twoja Pani z Ciebie jest dumna He he Zartuje oczywiscie no i popieram Twoje słuszne zdanie:) happy_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo 520 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ....to co kochamy najbardziej czyli piękne samochody i szybkie kobiety czy jakoś tak a tak w ogóle to ciepły majowy spot z taką oprawą byłby przemiłym sposobem spędzenia czasu. Maxbimmerki do dzieła bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Albo piekne i szybkie kobiety jak i samochody:D w kolejności jak kto woli:P samochody:D <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Maxbimmerki do dzieła bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 HA jasne że jest dumna "maxbimmerki do dzieła" że niby coż to ma znaczyc? happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No może jakiś filmik z MAXBIMMERKAMI na zlocie... o ile mężowie się zgodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Filmik ? A niby co miałybysmy robic na tym filmiku? Pozowac na tle waszych Beatek? AWV znajdz mi takiego ktory by się zgodził.... He he ... Powiem krótko temat MAXBIMMEREK i sesji chyba nie wchodzi w ogole w gre A tak pozatym Aniu tez bym była dumna na Twoim miejscu ( co nie oznacza,ze z swojego meza nie jestem dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie chodziło mi o pozowanie tylko... heh sam nie wiem - o tym nie pomyślałem hmmm... może na dachu jakiegoś auta (tylko nie BMW) rozpali się ognisko a MAXBIMMERKI będą tańczyły w około i śpiewały "płonie ognisko i ..." - hehee nie no taki żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nie chodziło mi o pozowanie tylko... heh sam nie wiem - o tym nie pomyślałem hmmm... może na dachu jakiegoś auta (tylko nie BMW) rozpali się ognisko a MAXBIMMERKI będą tańczyły w około i śpiewały "płonie ognisko i ..." - hehee nie no taki żart AWV, stawiam browar za wyobraznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 może na dachu jakiegoś auta (tylko nie BMW) rozpali się ognisko a MAXBIMMERKI będą tańczyły w około i śpiewały "płonie ognisko i ..." Buehehe nie no to trzeba miec fantazje :lol: wyjścia są dwa : 1). zmień dilera 2). bierz połowe :drunk: bmw_beer A co do samej promocji Maxbimmer'a to chyba w sam raz będzie Tuningowisko nasze Maxbimmerki odziane w koszulki klubowe i będzie w sam raz bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 No Mordulec to jest jakiś pomysł bynajmniej normalny i przyzwoity he he Pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Mordulec, jak pisałem to był żart - żeby było wesoło. Dilera mam jednego - BMW i nie zmienię go na pewno. Pomysł z koszulkami trafny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Mordulec, jak pisałem to był żart - żeby było wesoło. Dilera mam jednego - BMW i nie zmienię go na pewno. No ja nie podejrzewałem Cie ze piszesz to na serio :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 To dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi