dawidjawor Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 czesc mam duzy problem z odpowietrzeniem chodnicy jak do tego najlepiej sie zabrac? wlalem ponad 8l plynu pochodzi chwile i sie gotuje.czy przyczyna moze byc ten zawor co puszcza plyn do nagrzewnicy? przed remontem w tych dwoch silniczkach mozna bylo uslyszec stukanie jak by sie bokowaly. poratujcie jakimis podpowiedziami bo juz mam dosyc tego auta. a szkoda mi go sprzedac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 musisz sprawdzic czy termostat pracuje najlepiej wyciag go i wrzuc do goracej wody zobacz czy sie otwiera jezeli tak to pompa wodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam odpowietrzenie m20 jest bardzo trudne i trzeba miec stalowe nerwy :lol: Z kumplem odpowietrzalismy chyba ze dwie godziny,ale w końcu sie udało wiec musisz walczyć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza535 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a powiedz czemu odpowietrzałeś ????????? co było przyczyną :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a powiedz czemu odpowietrzałeś ????????? co było przyczyną nie wiem czy to do mnie adresowane, odpowietrzaliśmy poniewaz zatarła sie pompa wodna i trza było zalewac od nowa po wymianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi