mat Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 kurczaki termin przegapiłem właśnie kasę wysłałem.. ;/ jakby się znalazła jakaś xl może być bez nicka było by super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiur Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Siemka. Jak by dało rade polówke albo koszulke xl męska zamówić żeby na tuningowisku mozna było odebrać do daj znać. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Siemka. Jak by dało rade polówke albo koszulke xl męska zamówić żeby na tuningowisku mozna było odebrać do daj znać. Pozdro nie da rady jeżeli nie zamawiałeś wcześniej, zamówienie najwcześniej będzie można powtórzyć po 23.06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 byłem na liście ale nie wpłaciłem więc dlatego pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 byłem na liście ale nie wpłaciłem więc dlatego pytam. No lista wisiała cały czas przez jakies 1,5 miecha a przypomnienie o wpłatach poszło mailem masowym do wszystkich chyba ze 2 razy. Nadprogramowych koszulek nie zamawialismy dlatego jak cos to tak jak pisze Kosa za jakis czas jak nazbiera sie troche chetnych to zrobimy kolejna edycje koszulek :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 przypomnienia nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Uwaga !!! ponieważ na Tuningowisku mnie nie będzie koszulki/polówki/smycze będzie miał Paweł (zielone e36 kombi lub szara e30 320 ) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Czekam czekam czekam i sie chyba nie doczekam :? kiedy Kosa bedziesz wkoncu wysylal?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 z 26.05: najpierw wg. listy przygotuje paczki na Tuningowisko , miejscowi mogą odbierać tak jak kubki czyli najlepiej po 15.30 we Wroc, później zacznę wysyłkipozdr wysyłki będą po tuningowisku, najwcześniej po 14.06 wyobraźcie sobie że niektórzy pracują i czasami mają zasłużony urlop w pracy :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Kosa doskonale Cie rozumiem nie dosc ze pracuje po 10h to jeszcze do warsztatu mykam wiec poprostu wyluzujmy bedziesz mial czas to przeslesz a ja spokojnie poczekam i wsie beda zadowoleni <bmw_2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 ok, wróciłem cały (auto też) jeżeli to nie problem niech każdy kto wpłacał za wysyłkę napiszę do mnie PW z adresem wysyłki oraz kwotą jaką wpłacał (ewentualnie dopisek co jeszcze chciał) bardzo mi to ułatwi oraz przyspieszy wysyłki z góry przepraszam za taki poślizg ale w pierwszej kolejności chciałem aby chłopaki mieli koszulki na tuningowisko pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Kosa no co z tymi koszulkami????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 w drodze, wysłane środa/czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 No to czekam na paczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 czesc kosa! mozna jeszcze zalapac sie na koszulki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCKY Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 koszulki i smycze doszły.....bardzo dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarna Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 czesc.. wracam za miesiac z niemiec mogla bym za miesiac zamowic koszulke ? Aga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 jak sie uzbiera kilka szt. nie ma problemu, a jak na teraz to za przesyłkę trzeba by liczyć dodatkowo pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarna Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 ok super dzieki ) tak czy siak ja sie pisze na koszulke za miesiac rozmiar S ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel 316 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 koszulki i smyczki poprostu REWELACJA happy_bmw WIELKIE dzięx <bmw_2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Koszulka doszla ale nie bylo smyczy w paczce kosa myslalem ze wszytko wyslesz razem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 możliwe że tego dnia nie miałem pudełka ze smyczami przy sobie, a koszulkęchciałem wysłać jak najszybciej bo skrzunka z PW zapełniała mi się już pytaniami "gdzie moja koszulka?" smyczki doślę, sorki pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 kosa spoko <bmw_2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Koszulka doszła,co prawda jeszcze jej nie widziałem bo nie ma mnie w kraju ale podobno jest COOL :mrgreen: . Wielkie dzięki <bmw_2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Doszly smycze dziekowka kosa pozdrowionka <bmw_2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi