Kosa Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Rusza sprzedaż koszulek 2009 Edyszyn !! !! !! Zamówienia składamy do 26.04 włącznie z wpłatami. Tym razem robimy koszulki białe z logiem z flagi na plecach. Wykonanie technologią FLEX, Co do kosztów : koszulka 185g/m2: 35 PLN Wzór krój damski: Rozmiary (męska): Rozmiary (damska): Można zrobić jeszcze polówki 45 PLN szt dopłata do nadruku nicka na ramieniu 3 PLN pozdr Zacznijmy jak najszybciej to na tuningowisko bedziemy mieli juz koszulki, nr konta: 81 1140 2017 0000 4102 0059 2493 Krzysiek Koselski ul. Słowiańska 11b/13 58-210 Łagiewniki w tytule Koszulka X szt. + nick Zamówienia: nick, K/P (koszulka/polówka) rodzaj(damska/meska), ilość, rozmiar (S,M,L,XL,XXL) Z racje zamieszania z wysyłkami z ostatniej edycji, wysyłać mogę ale tylko kurierem. Dużo paczek wysłanych przez Pocztę Polską nie podochodziło :evil: Lista: 1. Kosa - K męska, x2 , XL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 1. Kosa - męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> bmw_beer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 daj wzór polówki. bo chyba bym polo wciągnął bmw_beer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Pytanko mam do Kosy.Czy tylko z Wrocławia chłopaki i kobiety mogą mieć taką koszulkę?Przypomnę że moja bunie kupiłem z Wrocławia happy_bmw i na tuningowisko sie wybieram...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 daj wzór polówki. bo chyba bym polo wciągnął bmw_beer wzór taki sam jak na koszulki, wrzuciłem zdjęcie polówki z tyłu Pytanko mam do Kosy.Czy tylko z Wrocławia chłopaki i kobiety mogą mieć taką koszulkę?Przypomnę że moja bunie kupiłem z Wrocławia happy_bmw i na tuningowisko sie wybieram...... jeżeli odbierzesz osobiście np na tuningowisku to nie ma problemu, zapraszam bmw_beer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tylko muszę znać datę koledzy bo wyjazd mi sie szykuje na miesiąc do Barcelony.Koszulkę mogę zamówić najwyżej napewno kiedyś ją odbiorę jak sie spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 1. Kosa - męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL 3. AKASHA - P męska XL x1, P damska L x1 [ Dodano: 3 Kwiecień 09, 18:13 ] Aha odbiór na tuniungowisku happy_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 1. Kosa - męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL 3. AKASHA - P męska XL x1, P damska L x1 4.Pola - K damska M x 1 happy_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 1. Kosa - męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL 3. AKASHA - P męska XL x1, P damska L x1 4.Pola - K damska M x 1 5.Alaszi-P meska XL x1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 1. Kosa - męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL 3. AKASHA - P męska XL x1, P damska L x1 4.Pola - K damska M x 1 5.Alaszi-P meska XL x1 6. Paweł - K męska, x2 , XL i K damska M x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Kosa czy można zamówic te białe polówki z ksywką na ramieniu???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 zobaczymy ile osób będzie chętnych bo jak dużo to może być młyn ale wstępnie OK jakieś + 3 PLN więcej dopłata do nadruku nicka na ramieniu 3 PLN pozdr pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 To ja poproszę jedną polóweczkę rozmiar S z napisem Młoda,jedną rozmiar M bez ksywki,jedną XL z napisem Forest oraz jedną w największym rozmiarze jaki masz dla brata z napisem Gruby.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 1. Kosa - K męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL 3. AKASHA - P męska XL x1, P damska L x1 4. Pola - K damska M x 1 5. Alaszi- P meska XL x1 6. Paweł - K męska, x2 , XL i K damska M x 1 7. Młoda - P 1x S+ Młoda, P 1xM, 8. Forest - P 1x XL + Forest, P 1x XL (lub XXL) + Gruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 To jeżeli będzie można to ja tez poproszę z nickiem 1. Kosa - K męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL 3. AKASHA - P męska XL x1, P damska L x1 4. Pola - K damska M x 1 + Pola 5. Alaszi- P meska XL x1 6. Paweł - K męska, x2 , XL i K damska M x 1 7. Młoda - P 1x S+ Młoda, P 1xM, 8. Forest - P 1x XL + Forest, P 1x XL (lub XXL) + Gruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Mała poprawka.Brat nie chce ksywy Gruby,więc wprowadzam zmianę. 1. Kosa - K męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL 3. AKASHA - P męska XL x1, P damska L x1 4. Pola - K damska M x 1 5. Alaszi- P meska XL x1 6. Paweł - K męska, x2 , XL i K damska M x 1 7. Młoda - P 1x S+ Młoda, P 1xM, 8. Forest - P 1x XL + Forest, P 1x XL (lub XXL) + Forest Junior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 My także prosimy z nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 1. Kosa - K męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL 3. AKASHA - P męska XL x1, P damska L x1 4. Pola - K damska M x 1 5. Alaszi- P meska XL x1 6. Paweł - K męska, x2 , XL i K damska M x 1 7. Młoda - P 1x S+ Młoda, P 1xM, 8. Forest - P 1x XL + Forest, P 1x XL (lub XXL) + Forest Junior 9. Banan - P 1x XL (z NICKIEM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 1. Kosa - K męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL 3. AKASHA - P męska XL x1, P damska L x1 4. Pola - K damska M x 1 5. Alaszi- P meska XL x1 6. Paweł - K męska, x2 , XL i K damska M x 1 7. Młoda - P 1x S+ Młoda, P 1xM, 8. Forest - P 1x XL + Forest, P 1x XL (lub XXL) + Forest Junior 9. Banan - P 1x XL (z NICKIEM) 10. Ania - P 1x L (z NICKIEM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja tez bym chetnie wziol tylko podajcie wentualny koszt przesylki to odrazu wplace za polo i przesylke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 1. Kosa - K męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL 3. AKASHA - P męska XL x1 (Palkosz 1), P damska L x1 (AKASHA) 4. Pola - K damska M x 1 5. Alaszi- P meska XL x1 6. Paweł - K męska, x2 , XL i K damska M x 1 7. Młoda - P 1x S+ Młoda, P 1xM, 8. Forest - P 1x XL + Forest, P 1x XL (lub XXL) + Forest Junior 9. Banan - P 1x XL (z NICKIEM) 10. Ania - P 1x L (z NICKIEM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 kosa ... mała poprawka bo nie widziałem tej polo z ksywa:))) wiec do moje zamówienia jeszcze to polo XL z ksywa na ramieniu .odrazu poprawiam 1. Kosa - K męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL i Polo Xl ( z NICKIEM ) 3. AKASHA - P męska XL x1 (Palkosz 1), P damska L x1 (AKASHA) 4. Pola - K damska M x 1 5. Alaszi- P meska XL x1 6. Paweł - K męska, x2 , XL i K damska M x 1 7. Młoda - P 1x S+ Młoda, P 1xM, 8. Forest - P 1x XL + Forest, P 1x XL (lub XXL) + Forest Junior 9. Banan - P 1x XL (z NICKIEM) 10. Ania - P 1x L (z NICKIEM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja tez bym chetnie wziol tylko podajcie wentualny koszt przesylki to odrazu wplace za polo i przesylke Ja sie pisze na polo XXL z nickiem, tylko tak jak kolega napisał nie wiem jakie koszta dodac na kuriera/ poczte (za potwierdzeniem odbioru) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 1. Kosa - K męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL i Polo Xl ( z NICKIEM ) 3. AKASHA - P męska XL x1 (Palkosz 1), P damska L x1 (AKASHA) 4. Pola - K damska M x 1 5. Alaszi- P meska XL x1 6. Paweł - K męska, x2 , XL i K damska M x 1 7. Młoda - P 1x S+ Młoda, P 1xM, 8. Forest - P 1x XL + Forest, P 1x XL (lub XXL) + Forest Junior 9. Banan - P 1x XL (z NICKIEM) 10. Ania - P 1x L (z NICKIEM) 11. Mat - P 1x Xl (z NICKIEM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 1. Kosa - K męska, x2 , XL 2.przemo_wrc- męska x2, XL i XXL i Polo Xl ( z NICKIEM ) 3. AKASHA - P męska XL x1 (Palkosz 1), P damska L x1 (AKASHA) 4. Pola - K damska M x 1 5. Alaszi- P meska XL x1 6. Paweł - K męska, x2 , XL i K damska M x 1 7. Młoda - P 1x S+ Młoda, P 1xM, 8. Forest - P 1x XL + Forest, P 1x XL (lub XXL) + Forest Junior 9. Banan - P 1x XL (z NICKIEM) 10. Ania - P 1x L (z NICKIEM) 11. Mat - P 1x Xl (z NICKIEM) 12. chiccoo- Polo x1 XXL ( z nickiem) Tylko kosa podaj jeszcze koszta przesyłki, żeby robic jeden przelew- kurier/ poczta ( za potwierdzeniem odbioru Ja bym sie pisał też na naklejke na tył autka, bo moja została sprzedana z samochodem , interesowała by mnie koloru czarnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi