woz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Bo nie mam bladego pojecia. Jak sie otwiera klape od bagaznika to jest po prawej stronie. Pod przykrywka, (ktora jest zreszta polamana wiec znowu zacznie sie poszukiwanie na allegro lub serwis mnie przywita..) jest plyn, ktory wyglada jak plyn do naczyn. Pieni sie i wogole. Wiem, ze to jest jakies podstawowe pytanie, ale czegos takiegio u siebie nigdy wczesniej nie mialem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 " Tutaj wodę wprowadzać 2.8l " ... tak po walce ze słownikiem mi wyszło - ciężko trochę z foty ten ostatni napis odczytać pytanie_bmw ale po co i do czego to służy to nie wiem pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A ja wiem:D chyba... jest to wlew płytu do sprysku tylnej szyby <bmw_1> [ Dodano: 2 Kwiecień 09, 22:43 ] a 2.8 to tyle ile wchodzi tego płynu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 tam jest płyn do spryskiwacza tylniej szyby, też to przerabiałem u mnie, aż przypadkiem otworzyłem schowek za tylnią lapą i w tedy wszystko się wyjaśniło :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Z tego co widze jest to kombi E34- zbiornik płynu do spryskiwacza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Haaa pierwszy zgadłem:P :mrgreen: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ehhh ja chciałem tak od razu napisać ale myślałem, że mnie ktoś wyśmieje jak napisze ze to do spryskiwaczy ps. wydaje mi się że podobny post już był kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ok, to teraz zakoncze temat jeszcze czyms dziwniejszym. ok, plyn do tylnych spryskiwaczy, za co dzieki za ino bmw_beer ...tylko ze ja u siebie tylnych spryskiwaczy nie widze, autentycznie. Nie ma nic kolo wycieraczki, niczego przy ramie ani przy gornej czesci klapy. Silniczek chodzi ale szyba wody to nie widzi. Suchutko jak na pustyni. A to ci lamiglowka na piatek rano.. :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 na klapie jakies 30 cm od wycieraczki po prawej stronie jest takie koleczko, tam jest schowany spryskiwacz i wychodzi z klapy gdy myjesz tylna szybe pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 A to ci bajer dopiero Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Mój kolega założył sobie takie z przodu do reflektorów i też mu się wysuwają ze zderzaka i sikają płynem:) To takie kółeczko:) http://www.allegro.pl/item579528141_spryskiwacz_tylnej_klapy_kombi_bmw_e34.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 a to ostatnie słowo to einfullen bmw_beer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi