8507tomek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 witam mam pytanie jak w temacie jaki profil opony i szerokosc kupic zeby bylo ladnie i pasowalo wszystko z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ja mam 16" i et35 (na 99% ), oponka 205/55 i moim zdaniem jest spaśne. Ale nie wiem jaką mam szerokość felgi (wiem, że są to oryginały BMW). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8507tomek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 moze na tyl szersze zeby lepiej wygladalo i profil moze 50 nie wiem jak to bedzie wygladalo zeby liy nie bylo pytanie_bmw [ Dodano: 2 Kwiecień 09, 20:54 ] jak bys mogl to wstawil bys fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jaka szerokosc felgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8507tomek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jeszcze nie wiem bo mam sobie zamiar kuic tylko nie wiem jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 ja mam 225/50 na 7Jx16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Pamiętaj też o tym 8507tomek, że im większy kapeć tym mniejsze przyspieszenie i większe zużycie paliwa. Więc nie warto dawać np. 245 x 4 Myślę, że 205 na profilu 50 byłyby dobre. Fela chyba 7,5 J ale niech mnie ktoś poprawi jak się mylę, bo nie jestem pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tu masz kalkulator opon który powie ci jakie zamienniki możesz założyć na podstawie opon fabrycznie montowanych w twoim aucie: http://www.opony.com.pl/opony/opony_zamienniki.asp <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 http://www.opony.com.pl/opony/opony_zamienniki.asp Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 http://www.opony.com.pl/opony/opony_zamienniki.asp Dobre Wiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colo Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Predator to jest niezłe, juz wystraszony byłem że różnica moich kół do standartu będzie masakryczna ale 2 km/h trace tylko więc luz chyba <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja mam 215/40/16 na 9" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Mi wyszło tylko 0.12 km\h przy 150km\h Bo w sumie od standardu to ja mam tylko profil o 5 większy i kapcia węższego bo 205 a nie 225 ps. ciekawe jak by mi auto wyglądało na takim profilu - najmniejsza średnica felgi wg www : 165/80R14 (mam 205/55/16) :lol: Tylko, że 14" to mi chyba nie wejdzie przez tarcze, ale nie jestem pewny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8507tomek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 spalanie to tam nie wnikam w to a przyspieszenie moze byc slabsze ale za to wygla bedzie chyba leszy chodzi mi o to zeby nie bylo tzw "japy" miedzy kolem a nadkolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi