el_banano Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jak by kiedyś ktoś z was w e36 chciał wymieniać piaste w tylnym kole to informuje że nie ma tej piasty w zamienniku nowej :!: :!: a orginał..... wiadomo..... raczej nie osiągalny. Ja kupiłem piaste i łożysko i przy wymianie okazało sie że piasta jest nie ta, chciałem kupić nową i nie ma!! musiałem oddać piaste i kupić cały wachacz z bebnem piastą łożyskiem. Więc jak ktoś by kiedyś chciał to wymieniać to niech od razu jedzie na szrot szukać wachacza. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A to dotyczy też jak są tarcze z tyłu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 tylko bębny :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi