Gość Jarecki Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Witam Klubowiczów! Czy ktoś jest w stanie doradzić mi w sprawie odpowiedniej stacji diagnostycznej (Wrocław, okolice), gdzie mógłbym sprawdzić swoją 320i E36, a zwłaszcza przebicia na cewkach zapłonowych. Mam założony LPG i niestety od czasu do czasu spotyka mnie przykra niespodzianka z wybuchem. Swiece mam wymienione i serwisant od gazu twierdzi, że musi być to przyczyną którejś z cewki. Co Wy na to? I ile taka kontrola moze pociągnąć po kieszeni? Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hasan Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Wrocław ul. Przedmiejska 1 071/355 99 61 www.auto-chip.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drd Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 a jaki masz gaz,ile ci pali, jak sie na nim jezdzi, ile cie kosztował, i jakie firmy bo sie zastanawiam czy zalozyc Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Wrocławul. Przedmiejska 1 071/355 99 61 www.auto-chip.pl ok. i w środku miasta :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarecki Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Dzięki Pali ok 13 gazu w miescie, poza 12. Jak ogolnie wiadomo jazda na gazie a paliwie jest zauwazalne. Na paliwie o wiele lepiej się wkręca silnik. Osobiscie jezdził bym na paliwie ale kto to będzie mi tankował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi