przemo_wrc Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 siemka mam pytanko:) czy trudno jest przełozyc klimatyzacje do innego auta...a dokładbie z auta 2.5 którego robie przekładke silnika do siebie chciałbym przełozyc klime.... czy jest to trudna sprawa?? i czy wogóle sie opłaca:P pozdro :mrgreen: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jest to możliwe ale nie opłaca się.(układ klimy,sterowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Jeżeli masz jakiegoś dawce to czemu nie. Przekładasz wszystkie klamoty z pod maski, trochę kabli no i nagrzewnice razem z obudowa. Czasu ci to zajmie w ch.... ale czego się nie robi dla swojego BMW :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Tzn tak. kupiłem rozbita lekko 525 z klima na przekładne silnika do swojej 520. dlatego dawce mam bo zabieram z niej sinik i reszta zostaje... tylko pytanie czy jest sens.. i jakie koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 czy jest sens? odpowiedz sobie sam bo ja tym jeździł nie będę. Jeżeli chodzi o koszty to skoro masz wszystkie klamoty i potrafisz sobie to sam poprzekładać to zostaje tylko koszt jej nabicia. Ja w jednej mam a w drugiej nie i jeździ się tak samo ale może kiedyś jeszcze założę żeby obie miały ( tak dla zasady z checi posiadania :mrgreen: . ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUMER Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 no i jak udalo sie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 nawet sie za to nie zabierałem.... kupiłem kolejne z climatronic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi