x357x Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam. Mam e-36 m52b20. Sprawa wygląda tak że niema iskry. Zmieniłem wiązke, cewki, komputer, czujniki położenia wału i wałka(z serwisu), sprawdziłem rozrząd, zasilania na kompie, oprócz tego zmieniłem przepływke, silniczek krokowy, kolektor ssący, wyrzuciłem gas. Wtryski tahują niema iskry. Macie jakieś pomysły albo kogoś kto może to zrobić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Auto nie miało dzwona czasem? W większości autek jest takie urządzonko jak czujnik uderzeniowy,wstrząsowy jak zwał tak zwał,chodzi o to że podczas uderzenia wyskakuje i odłącza zapłon. Trzeba jedynie wcisnać przycisk. (Tylko,że chyba całkiem prąd powinno odciąć,nie kojarzę teraz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x357x Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie auto nie było bite a uderzeniówke ominęłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi