przemo_wrc Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Widzice jak kolege łatwo uswiadomiłem do 2.8 <bmw_3> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 aaa to w takim razie zabieg zmiany motoru jak najbardziej udany hehee ps. ale co fakt to fakt, ja ostatnio też się cieszyłem że mam podkręcony silnik bo szlak mnie trafia jak podkręcone golfy Diesle usiłują pokazać że są lepsze <bmw> [ Dodano: 1 Kwiecień 09, 13:33 ] Free, a wiesz jak d**y lecą na e39 540i ( http://bmw.katalog-samochodow.pl/samochod/bmw-5-e39-540i/ ) - to jet dobre wg strony www : Średnie zużycie paliwa: 9.9 litrów na 100 kilometrów A na e39 M5 to już zdejmują same majtki hehehe ( http://bmw.katalog-samochodow.pl/samochod/bmw-5-e39-m5/ ) gdzie spalanie identyczne wg strony www jak w 540i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 BMW to BMW i zadne inne marki po za tymi egzotycznymi oczywiście nie maja prawa nam podskoczyc <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> bmw_beer zeszliśmy troszke z tematu.... 2.8 jest duzo na allegro napewno coś ciekawego znajdziesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tylko szukaj takiej w dobrym stanie - zdrowej , bo 2.8 to już można poszaleć i zrobić krzywdę autu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 niech kup nowe M5 507 KM .... mysle ze przez uszczelki w drzwiach by wsiadały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Znalazłem jedną fajną i w sumie niedaleko ode mnie: http://moto.allegro.pl/item594924909_bmw_528_e39_zarejestr_w_pl_skora_klimatronic.html Ale czy cena trochę nie za wysoka jak na ten rocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No cena może i wysoka (tyle, że wersja dobra), ale to licytacja więc będzie jeszcze wyższa. Chcesz automat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Cena nie jest wyskoka jesli auto jest w dobrym stanie...osobiscie zawsze patrze na stan auta techniczy... mozna kupic auto z 96 roku wlepszym stanieniz 2000.... musizz zorbić jakis zbiór ogłoszen i pojezdzic z kims kto sie zna na E39 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Też spoko tylko ten gazzzzzz... http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8014032 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 gaz nie jest zły.... sa opinie na tak i na nie... sam mam z gazem... ( jeszcze nie założonym do 2.5) pełna sekwencja z komputerem sterującym typu dream... cos mi gazownik mówił ze to super instalacja jest... i pwoiem ci zenie czuje róznicy w mocy... kazdy ma to co lubi:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tzn nie mówię, że gaz jest zły, ale słyszałem opinie, że 528 jest wyjątkowo czuła na gaz ze względu na to, że silnik jest ze stopów lekkich... Może to zwykła bujda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie wiem... tescie mojego dobrego kupmla maja juz chyba 6 lat 2.8 w automacie z gazem i nic sie nie dzieje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ważne ile jest gaz w tym aucie i jaki. Powiem, że prezentuj się fajnie i ciekawe wyposażenie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ważne ile jest gaz w tym aucie i jaki.Powiem, że prezentuj się fajnie i ciekawe wyposażenie ma Dokładnie o to chodzi:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ta wydaje się też ciekawa tylko jest do zrobienie, ale jak koszt naprawy jest taki jak podaje właściciel to nie wyjdzie dużo : http://moto.allegro.pl/item598376525_bmw_528i_z_rzadko_spotykanym_wyposazeniem.html ps.wydaje mi się tylko, że ma trochę większy przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ta wydaje się też ciekawa tylko jest do zrobienie, ale jak koszt naprawy jest taki jak podaje właściciel to nie wyjdzie dużo : http://moto.allegro.pl/item598376525_bmw_528i_z_rzadko_spotykanym_wyposazeniem.htmlps.wydaje mi się tylko, że ma trochę większy przebieg Tylko to daleko ode mnie:( A poza tym myślicie, że koszt tej naprawy zamknąłby się w tych 500 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Szukałem na Allegro tych popychaczy i powiem, że do 528 nie znalazłem. Max co znalazłem do e39 to 525 tds ( http://www.allegro.pl/item578091676_popychacze_szklanki_bmw_e34_e39_520_525_i_td_tds.html ). Koszt mały, trzeba doliczyć robociznę i znaleźć te od 2.8 - sprawdzić cenę. Ale szukaj jeszcze fury, może trafi się coś bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jeszcze wczoraj było aktualne, ale niestety już sprzedane... [ Dodano: 31 Marzec 09, 12:24 ] Dzięki serdeczne za zainteresowanie tematem! Ale przy okazji mam prośbę: może ktoś z Was słyszał o jakieś ciekawej e39 do kupienia? Wersje silnikowe tylko benzyna, a górna granica pojemności to 2,8. Pozdrawiam! A nie chcialbys e39 z silnikiem v8? Slyszalem, ze te 540 pala doslownie 14-15 w miescie, nie duzo wiecej niz 528 Jesli cos ciekawego sie znaldzie we Wrocku to bede mogl podjechac. W srody mam zazwyczaj luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No 540 to już prawdziwe auto na d**y w 100% Free, pomyśl nad tym hehee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Coś mi się wydaje, że jak w takim tempie te pojemności pójdą to skończymy na jakiejś 7-mce z V12 esli cos ciekawego sie znaldzie we Wrocku to bede mogl podjechac. W srody mam zazwyczaj luz. Tak jak już pisałem, jak znajdzie ktoś coś ciekawego to wysyłam Jacka Danielsa DHL-em, a jak kupno wypali to przyjeżdżam z drugim integrować się z kolegami z Wrocławia <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Też slyszalem ze 4.0 jest ok:D:D..... hehehe to ja szukam bo mam pragnienie;) <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A co myślicie o pomyśle, żeby wybrać się do sąsiadów za zachodnią granicę? Tylko problem jest tego typu, że nigdy nie byłem tam po auto i nawet nie bardzo znam kogoś kto pomógłby mi w tym, a wszelkie agencje i komisy, które się tym zajmują proponują takie złodziejskie warunki, że szkoda gadać... hehehe to ja szukam bo mam pragnienie;) <bmw_2> bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Przy takim kursie euro i kryzysie nie opłaca się ściągać aut. Szukaj czegoś w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgadza się, zapomniałem, że Euro zwariowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 W PL coś znajdziesz i to w dobrym stanie, tylko trzeba szukać, szukać i ewentualnie jeszcze szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi