Free Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Witam! Noszę się z zamiarem kupna e39 i znalazłem jedno ogłoszenie z Waszego regionu Panowie. Trzy lata temu pomogliście mi w zakupie mojej e34, a teraz przyszła kolej na e39 i również liczę na Waszą pomoc:). Ale nawiązując do tematu, poniżej wstawiam link do ogłoszenia i byłbym bardzo wdzięczny gdyby może któremuś z Was byłoby znane to auto, czy możecie mi coś o nim napisać, a może to auto kogoś z forumowiczów? http://moto.allegro.pl/item596565360_bmw_e39_2_lata_w_polsce_1_wlasciciel.html Pozdrawiam i byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie odpowiedzi. P.S. Przepraszam jeśli wstawiłem temat w nieodpowiednie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Kolego widziałem to auto pare razy na miescie:)) prezentuje sie fajne:P poznałem go po tej naklejce z tyły:D podejchał bym ci go zobaczyc ale nie mam auta bo stoi w warsztacie... moze inni ci pomoga:)) ja moge tyko powiedziec ze na zywo wyglada super:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Byłbym naprawdę wdzięczny gdyby ktoś z Was znalazł chwilkę i podleciał obejrzeć to auto i napisał mi co o nim sądzi. Ja mam do Wrocławia prawie 400 km więc taki wyjazd wiąże się dla mnie z wolnym w robocie, a sami wiecie jak "prywatna kadra kierownicza" reaguje jak ktoś chce dzień wolny... Dla chętnego "Pomocnika" puszczam DHL-em Jacka Danielsa a jak wypali zakup to przyjeżdżam z drugim;)! Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 powiem Ci ,że nie mam niestety czasu oglądać tego autka a chętnie bym je zobaczył na żywo, wydaje się być po zdjęciach równe i zadbane, tylko zastanawia hap trzeba by się przyjrzeć bliżej zawieszce bo jak targała przyczepę to może być z tym trochę zabawy. poproś o zdjęcie fotela kierowcy bo ten przy tym kolorze skóry mocno się wyciera ja bym prosił o zdjęcia pedałów, kierownicy, fotela kierowcy i wszystkich mankamentów wizualnych autko popytał ile się da przez telefon i potem można jechać oglądać powodzenia <bmw_2> aha weź przez tel nr vin samochodu i sprawdź czy opcja się zgadza, vin rozkodujesz na bmw-sport.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Jeszcze wczoraj było aktualne, ale niestety już sprzedane... [ Dodano: 31 Marzec 09, 12:24 ] Dzięki serdeczne za zainteresowanie tematem! Ale przy okazji mam prośbę: może ktoś z Was słyszał o jakieś ciekawej e39 do kupienia? Wersje silnikowe tylko benzyna, a górna granica pojemności to 2,8. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 popytam jak coś znajomych może by sie coś znalazło;) pozdro <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 http://allegro.pl/item598327761_bmw_540i_touring_manual_6_biegow_bialy_540_e39.html#gallery co prawda nie 2.8 http://otomoto.pl/bmw-530-da-C8220964.html tez nie ;p ponoć dobre autka chwalone na forach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colo Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Szkoda że została sprzedana całkiem, całkiem ładna była Bunia ale nic straconego pewnie trafisz lepszą życze powodzenia kolego......... happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 A co myślicie o tym: http://moto.allegro.pl/item594296376_bmw_523_m_pakiet.html Tak przeglądam te ogłoszenia i jest do sprzedania bardzo dużo TDS-ów zdecydowanie odradzano mi te diesle, ale ja właściwie nie mam zdania na temat tego silnika... A nawet cieszy oko ten TDS-ik: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8166227 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 "zrobiona na model milenijny" - ciekawe czy z chęci czy przymusu (jakaś dzwon). Ale po fotach auto ładnie się prezentuje. Co do silnika to powiem, że ja mam taki sam (chyba bo ja mam 323TI) i jestem z niego bardzo zadowolony. Ale nie wiem jak to na automacie wygląda i przy seryjnej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 mogla być dzwoniona bo nie jest zaznaczona ,że jest bezwypadkowa czego raczej się nie zapomina.. wygląda dobrze jak jest uderzona i dobrze złożona to też nic strasznego. Ładnie się prezentuje warto ją wziąć pod lupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Ale bez oględzin podłużnic itp się nie obejdzie zresztą to chyba standard przy kupnie auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colo Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Może i ten drugi cieszy oko ale to jest jakaś ''Super okazja'' więc uważaj powiem tak.Niewiem koledzy ale ja mam również też ten rok i silnik ale mam 105 kW a nie jak tam jest napisane 128kW.To jest automat może dlatego.Co do silników TDS narazie nie narzekam troche już jeżdze i jest dobrze. [ Dodano: 31 Marzec 09, 15:41 ] Ale bez oględzin podłużnic itp się nie obejdzie zresztą to chyba standard przy kupnie auta Potwierdzam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 A nawet cieszy oko ten TDS-ik: http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8166227 To nie jest TDS To już jest na common railu wiec zaleta. Ale chyba wolałbym 2,3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 523 na E39 trochę słabe i w automacie. Ale zależy czy to ma być autko do zwykłej jazdy,czy lubisz czasem poszaleć. 528 jest o niebo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Tzn szukam teraz autka tzw "dupowozu" ale w miarę dynamicznego z rozsądnym spalaniem, a z tego co słyszałem to 523 taka właśnie jest (innej marki niż BMW nie biorę pod uwagę). A do latania bokiem to planuję w niedalekiej przyszłości zakupić sobie jakąś fajniutką E30 Coupe, która wyłącznie będzie mi służyła do driftów. Co do 528 to zgodzę się, że jest o niebo lepsza, ale jednak taka pojemność już troszkę kusi;)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Jak szukasz "dupowozu" to 528 trochę duże będzie moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zalezy co jeszcze rozumiec przez : dupowozu :... tzn ze chcesz tylko wozic swoja dupe czy wozic dupy bo do wozenia dup przyda ci sie wiekszy silnik pod maska zeby wieksze wrazenie zrobic:P a tak na powaznie... 2.8 bardzo fajny elestyczny i wcale nie ta duzo palący silniczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 hehee przemo_wrc,, no zagiąłeś mnie dokładnie jak chcesz wozić d**y czy d**ę ale nie tą na której siedzisz to 528 a jeśli tą na której siedzisz to ja bym wybrał mniejszy motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Haha, a to powiem Ci przemo_wrc, że to całkiem ciekawa hipoteza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Free, , to jak...? Swoją chcesz wozić (tą na której siedzisz) czy jednak inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 hehehe bo taka prawda:D myslicie że czemu zmieniłem w swojej E34 silnik z 2.0 na 2.5 hehehe <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Bo 2.0 pali prawie tyle samo co 2.5 ? hehe nie no żart taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 To swoja droga:D a tak powaznie to miałem dosc Astr GSi itp którym nie dawałem rady:D teraz nie maja szans:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Dobra to szukam 528 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi