orzusiek Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 czy pasują sprężyny z e36 do e30??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 z compacta na tyl do e30 podejda na przod nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 witam nie chciałbym zakładać nowego tematu..a tu jest o sprężynach:) tylko moje pytanei jest z innej beczki.A mianowicie jakie sa przyczyny pękania spręzyn?? bo dzis rano zajechałęm do pracy i wszystko ok a po 8h stania na parkingu wsiadam i jade...cos trzaska...wysiadam i patrze czy czegos nei urwałem:)a tu ku mojemu zdiwieniu sprężyna z przodu strzeliła mi na pół!! a nie wjechałem ani w dziure ani nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Przyczyn może być parę takich jak wada materiału, czy po prostu zużycie się. Czasami pęknie wcześniej (czego za bardzo nie widać i nie czuć) a z czasem... nagle siada. Możliwe, że od podjazdów pod krawężniki (itp) pękło wcześniej, ale nie tak by było to wyczuwalne. Postało trochę i nadeszła jej godzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi