woz Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Zerknijcie na fotke z ramka tablicy rejestracyjnej. Tez chce taka http://moto.allegro.pl/item595780899_bmw_325i_touring_e30_325_black_hella_h_r_xenon.html#gallery A tak z ciekawosci, kiedys byly jakies plany ramek maxbimmera? Czy sa jakies plany lub pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 jedna poprosze no moze dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adax997 Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 ramke nie powiem ma zajebistą tylko nam by sie pszydały jakies z logo maxbimmera 8) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 hehehe ramka dobra no pomysł z ramkami MAXBIMMER 100% TRAFNY !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 ostatnio myśleliśmy o tym z kumplem i wydaje nam się to bardzo dobrym pomysłem:))) i reklama dobra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 ramka bardzo fajna, ogólnie autko mi się podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Hehe ramka niezła A jeśli już jestesmy przy tym temacie to widziałem ramke "Mam w ch...j kasy i dobrze się rucham" (oczywiście bez cenzury) na jakiejś firmowej Skodzie chyba,nie pamiętam. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jak ktoś znajdzie takir ramki to prosze o namiar biore od razu 2 komplety. uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Na allegro były - można sobie napisać własny napis z logiem bmw - wczoraj widziałem ale dzisiaj nie mogę znaleźć... może ustalimy jednolity wzór? no i jeszcze taka jest: http://allegro.pl/item597...we_bmw_5er.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 łał ja też takie ramki chcieć a odnośnie motywu to jest zarombisty HE HE dla dzieczynek :lol: :mrgreen: bmw_beer HA HA znalazłem gotową taką ramkę jak coś http://moto.allegro.pl/item596233965_ramka_ramki_pod_tablice_z_twoim_napisem_reklama.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 ALe to są zwykłe takie z folią badziewną były lepsze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Witam.... Jak by sie cos ruszylo z tymi ramkami ja chetnie wezme.... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 To ustalmy wzór - umieśćmy go na forum, a ramki każdy sobie sam załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi