ARservice Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Witam Mam pytanie jak w temacie,może ktos to cwiczyl? Przydałby sie jakis rysunek lub zdjecia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Kolego wszystkie znaki są na kołach pasowych oraz na korpusie,przyżądu będziesz potrzebował do ustawienia początku wtrysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARservice Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ok ale jak wygladaja takie znaki oraz co za przyrzad potrzebuje? Bardzo mi jest to potrzebne poniewaz mam automatyczna skrzynie wiec zaciagniecie do mechanika nie wchodzi w gre. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi