darekbmw Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 koledzy mam prozbe otoz w mojej buni po odpaleniu silnik gasnie tak jakby nie mial paliwa a czasem uda mi sie przejechac 10 km po czym gasnie dodam ze jezdzilem na rezerwie dosc dlugo., teraz zawiozlem autko do mechanikow i 3 dzien nie wiedza co jest moze to pompa albo wtryski przeczytalem komunikat po wlosku cos tam instalacja wstrzykniecie jestem lakiernikiem blacharzem w tej kwestji opomoge rada lub naprawie ale mechanika elektronika czarna magia . jak cos piszcie ,, dzieki z gory za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 miałem kiedys podobną sytuację wymieniłem filtr i było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Napisz ten komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekbmw Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 komunikat byl cos tam ....instalacja wstrzykniecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Ale masz go w oryginale ? cały tekst ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi55 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Miałem podobnie ale na zimnym silniku mi to się działo. Auto przygasało przy dodawaniu gazu i zmianie biegów. Jak był zimny to jeździł tak jakbym lawetę za sobą ciągnął. Wymieniłem filtry i nadal klops. Kilku mechaników też rozłożyło ręce. A jako że we Wrocławiu nie za długo jestem udałem się na stare śmieci do Poznania. Tam mój mechanik (fanatyk bmw) pobawił się pobawił i okazało że miałem uszkodzony sterownik wtryskiwacza czy coś takiego. Nie pamiętam jak to nazwał. Coś tam odpowiedzialne za dawkowanie paliwa. Źle podawało i auto przygasało na zimnym. Ale to tylko podobny problem był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi