woz Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 www.youtube.com/watch?v=Rq1UKcnI0o4 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8208014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 wezmę sobie twoją radę do serca, mam nadzieję że ta e30 wyląduje gdzieś na dolnym śląsku, bo chętnie obejrzę ją z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Filmik już kiedyś ogladałęm - ten dźwięk silnika i przyspieszenie jest po prostu MISTRZOWSKIE Ale tego ogłoszenia nie widziałem i powiem szczerze, że... JA CHCE TAKIE COŚ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 m3 na szerokiej lampie szkoda ze za baze wzieli szeroką lampe bo na wąskiej wygladalby przekozacko :twisted: [ Dodano: 27 Marzec 09, 20:48 ] tak sobie mysle ze to jest sciema bo fotki z neta, telefonu nie podal, ogloszenie pisal jakis malo rozgarniety chlopak twierdząc ze to biturbo, pozniej ze turbo, sam nie wie co ma? wg mnie sciema - ktos zalozyl ogloszenie dla jaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 1:15 i nie można później zasnąć uklon_bmw Wkręca się jak przecinak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 " DO SPRZEDANIA W MAJU BEDZIE M3 E-36 TURBO 610KM ZA 100.000ZL ,M3 E-30 TURBO 700KM ZA 90 TYS " PiterOKL masz rację, to chyba ściema jakaś a foty są chyba z czasopisma jakiegoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Sciema :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Ściema, że ten gość to ma,ale takie auta jeżdżą u naszych północnych sąsiadów,czyli Szwecja,Norwegia i to raczej normalne moce i przeróbki. Kiedy nas będzie stać na takie zabawy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi