woz Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 OK, juz sprawdzone. BMW e34 530 V8 Touring na automacie. W miescie. Przy ciezszej nodze wyszlo 20 litrow na setke, przy spokojnej 17 litrow. Opony szerokie, 17 calowki 215 na przodzie i 245 z tylu. No i automat, wiec to zawsze troche wiecej zlopie. Jest to w miare normalny wynik? Pocieszam sie tym, ze na blaszakach palilby z 2 litry mniej, wiec juz mam samochod ktory pije 15 na 100, a to juz zadna tragedia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Mam podobny wynik z 2,5 litrowym silnikiem na podobnych rozmiarowo kołach, więc gratuluje bmw_beer A mówią, że BMW to smoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Wynik chyba normalny jak na taki silnik, a zwłaszcza takie płetwy (no i automat) .ps.już chyba ci gratulowałem, ale zrobię to jeszcze raz... Gratulacje za V8 !! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 A dziekuje dziekuje bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 W mieście przy butowaniu to moje 2.0 pali 16 i więcej,więc to chyba normalny wynik. A dźwięk silnika bez porównania :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 normalny wynik dla v8 po mieście zwanym Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi