Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

BMW z łatką "burakowozu"

Forest

Rekomendowane odpowiedzi

"Niejednokrotnie auto jest starsze od kierowcy i trzyma się kupy tylko dzięki lakierowi:-)."

Nie do konca sie z tym zgadzam. Coraz trudniej spotkac na drodze, az tak zanedbany egzemplarz BMW. Czesto autko jakimi jezdzimy sa bardziej pieszczone i dofinansowane, niz nasze dziewczyny w domach :wink:

"Oczywiście mówimy o pojazdach młodych roczników o dobrej cenie rynkowej, nie próchnach w cenie złomu."

Nie potrzebnie to pisal... Poza tymi dwoma (troche innymi, niz moja) opiniami, to cala prawda i tylko prawda :P

interia, to lider w zakresie pojeżdżania BMW, wiec tam taki temat znowu wywoła rządze mordu. Nawet tam nie wchodzę, bo gromadzi się tam( 95%) w każdym temacie o śmigiełkach banda frustratów, których jedynym celem w życiu jest wypisywanie bzdur w necie. Ale co się dziwić. Jak się nie ma pasji, z domu wychodzi się tylko wyrzucić śmieci to mówiąc po wojskowemu kanarki w głowie się legną i pierdy w dupie z którymi nie wiadomo co zrobić.

"Prawdziwe BMW to naprawdę wspaniałe auto, ale nie dla wszystkich. Trzeba umieć nim jeździć i mieć wyobraźnię na drodze. Bo nie marka i logo tworzą statystyki, tylko kierowcy i ich marne przygotowanie do poruszania się po drogach."

I to jest dobry text.

Swoją drogą, ile jeździ czubków innymi markami - a że zeszło na BMW to zrozumiałe... od razu wpada w oko ;)

"Niejednokrotnie auto jest starsze od kierowcy i trzyma się kupy tylko dzięki lakierowi:-)."

Nie do konca sie z tym zgadzam. Coraz trudniej spotkac na drodze, az tak zanedbany egzemplarz BMW. Czesto autko jakimi jezdzimy sa bardziej pieszczone i dofinansowane, niz nasze dziewczyny w domach :wink:

i tutaj się zgodzę, bo widziałem więcej beem E-34 dopieszczonych i upiększonych niż np. E-46 czy E-39, ja osobiście mam E-34 i dbam jak o własną żonę, albo i lepiej :mrgreen: , i nie żałuję kasy na moją betkę co trzeba wymienić to wymieniam na czas, a ona odwdzięcza mi się wspaniałą eksplatacją co prawda nie tanią ale <bmw_1>

Cholera jasna... nie pisz tu takich rzeczy, bo kątem wścibskiego oka coś kobita zobaczy i będę miał przewalone ;p kto mi pranie zrobi ? :P;))))

"Prawdziwe BMW to naprawdę wspaniałe auto, ale nie dla wszystkich. Trzeba umieć nim jeździć i mieć wyobraźnię na drodze. Bo nie marka i logo tworzą statystyki, tylko kierowcy i ich marne przygotowanie do poruszania się po drogach."

I to jest dobry text.

Swoją drogą, ile jeździ czubków innymi markami - a że zeszło na BMW to zrozumiałe... od razu wpada w oko ;)

Zgadzam sie z kolega <bmw_2>