Forest Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/bmw-z-latka-burakowozu,1275158 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 "Niejednokrotnie auto jest starsze od kierowcy i trzyma się kupy tylko dzięki lakierowi:-)." Nie do konca sie z tym zgadzam. Coraz trudniej spotkac na drodze, az tak zanedbany egzemplarz BMW. Czesto autko jakimi jezdzimy sa bardziej pieszczone i dofinansowane, niz nasze dziewczyny w domach :wink: "Oczywiście mówimy o pojazdach młodych roczników o dobrej cenie rynkowej, nie próchnach w cenie złomu." Nie potrzebnie to pisal... Poza tymi dwoma (troche innymi, niz moja) opiniami, to cala prawda i tylko prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 interia, to lider w zakresie pojeżdżania BMW, wiec tam taki temat znowu wywoła rządze mordu. Nawet tam nie wchodzę, bo gromadzi się tam( 95%) w każdym temacie o śmigiełkach banda frustratów, których jedynym celem w życiu jest wypisywanie bzdur w necie. Ale co się dziwić. Jak się nie ma pasji, z domu wychodzi się tylko wyrzucić śmieci to mówiąc po wojskowemu kanarki w głowie się legną i pierdy w dupie z którymi nie wiadomo co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 "Prawdziwe BMW to naprawdę wspaniałe auto, ale nie dla wszystkich. Trzeba umieć nim jeździć i mieć wyobraźnię na drodze. Bo nie marka i logo tworzą statystyki, tylko kierowcy i ich marne przygotowanie do poruszania się po drogach." I to jest dobry text. Swoją drogą, ile jeździ czubków innymi markami - a że zeszło na BMW to zrozumiałe... od razu wpada w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj46x Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ma to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 "Niejednokrotnie auto jest starsze od kierowcy i trzyma się kupy tylko dzięki lakierowi:-)." Nie do konca sie z tym zgadzam. Coraz trudniej spotkac na drodze, az tak zanedbany egzemplarz BMW. Czesto autko jakimi jezdzimy sa bardziej pieszczone i dofinansowane, niz nasze dziewczyny w domach :wink: i tutaj się zgodzę, bo widziałem więcej beem E-34 dopieszczonych i upiększonych niż np. E-46 czy E-39, ja osobiście mam E-34 i dbam jak o własną żonę, albo i lepiej :mrgreen: , i nie żałuję kasy na moją betkę co trzeba wymienić to wymieniam na czas, a ona odwdzięcza mi się wspaniałą eksplatacją co prawda nie tanią ale <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nie do konca sie z tym zgadzam. Coraz trudniej spotkac na drodze, az tak zanedbany egzemplarz BMW. Czesto autko jakimi jezdzimy sa bardziej pieszczone i dofinansowane, niz nasze dziewczyny w domach :wink: Cholera jasna... nie pisz tu takich rzeczy, bo kątem wścibskiego oka coś kobita zobaczy i będę miał przewalone ;p kto mi pranie zrobi ? ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 "Prawdziwe BMW to naprawdę wspaniałe auto, ale nie dla wszystkich. Trzeba umieć nim jeździć i mieć wyobraźnię na drodze. Bo nie marka i logo tworzą statystyki, tylko kierowcy i ich marne przygotowanie do poruszania się po drogach."I to jest dobry text. Swoją drogą, ile jeździ czubków innymi markami - a że zeszło na BMW to zrozumiałe... od razu wpada w oko Zgadzam sie z kolega <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi