Colo Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Panowie pytanko moje, mam jeden klucz chce mieć dwa róznie bywa, tylko serwis ? Jak tak jakie koszta, moze ktoś miał z tym do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Masz klucz pewnie z immobilizerem, z tego co mi wiadomo to tylko serwis (kiedyś czytałem o tym i chyba oni ten kluczyk ściągają z swojej ojczyzny - ale nie jestem pewny. Poszukaj podobnego tematu na forum bo wydaje mi się że tu o tym czytałem). Cenowo nie wiem ile to może kosztować, ale pewnie nie jest to za "psie pieniądze" i znalazłem : http://www.forum.maxbimmer.pl/topics23/dorabianie-kluczyka-vt8928.htm?highlight=dorobienie+klucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colo Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Niezle troche grosza trzeba udać.Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 A napewno masz imobilizer? Bo jesli nie to polecam hale targowa.. [ Dodano: 27 Marzec 09, 09:40 ] Ups, sorry, Dopiero teraz zauwazylem ze nie z Wrocka jest Kolega Wiem, ze w serwisie nie ma problemu jezlei jest imobilizer. Dowod osobisty i dowod rejestracyjny, i chyba jakos w przeciagu dwoch tygodni robia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colo Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Imobilaizer jest napweno więc zostaje mi tylko serwis a oni się cenia niestety, ale lepiej mieć ten drugi kluczyk bo pózniej tylko laweta mi zostaje jak zgubie!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Hej A mam pomysl. U nas sa kolesie, ktorzy zajmuja sie naprawa zamkow, dorabianiem kluczy, otwoieranie sraty pierdaty, innym slowem, wszystkim co z kluczami sie wiaze i naprawde sa dobrzy. Znajduja sie u nas w hali targowej we wrocku. Wiem, ze to nie twoje okolice ale moze cos doradza. Zakrec do nich, jeden impuls na karcie a moze sie okaze ze jest sposob zebys oszczedzil sobie pare zlotych. Podaje numer: (71) 343 84 57 wew 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colo Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Oki sprawdze to dzięki bardzo za pomoc jak bede wiedział co jest 5 dam znać......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 też słyszałem dobre opinie o tym serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colo Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W serwisie w Katowicach 212 zł bez centralnego z pilota w kluczyku a z centralnym 591 zł hhmmm wezme ten tańszy raczej, byle zeby był jakby co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Pewnie jak zapas to nie potrzebny z centralnym z pilota. I różnica w cenie też spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi