aSkO Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam! Od wczoraj mam problem z komputerem pokładowym, pokazuje jedynie temperaturę zewnętrzną, nie można przełączyć na żadną inna funkcje, macie pomysł co jest powodem? Być może ma to związek z problemem jaki miałem z przednim prawym światłem postojowym, otóż pokazała się informacja o spalonej żarówce i zamiast przedniej lampy pozycyjnej świecił się przedni kierunkowskaz, rozłączyłem wtyczki,przeczyściłem i ze światłami jest ok, żarówka nie była spalona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 A może przełącznik ci siadł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aSkO Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Tak właśnie pomyślałem w pierwszej chwili, tylko nie wiem jak to zweryfikować, przełącznik działa hmm jak działał nie czuć żadnego oporu przy wciskaniu, a tak wogóle to przed chwilką udało się przełączyć komputer w pozycje ilości km które można przejechać bez tankowania i dalej nic, pewnie trzeba bedzie komputer podłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 To możliwe, że coś w nim nie styka. Na wszelki wypadek zobacz czy nie odpowiada za to jakiś bezpiecznik. Jeśli nie to zostaje tylko wyciągniecie starego przełącznika i podpięcie sprawnego w 100% (sprawdzonego). Jeśli wszystko będzie działać to przyczyna wiadoma Ale jak raz zadziałał "coś dalej" to ja bym na ten przełącznik stawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi