szakal80 Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 jak w temacie uszczelka szyberdachu jak ja wyjac chodzi o bmw e30 dzieki za info a moze ktos ma jakies fotki dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Nie mam 100% pewności,ale wydaje mi się,że jest przyklejona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 nie mam pojecia jak ona tam siedzi,ale dzieki za info moze ktos wie cos wiecej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko_bmwe21 Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 niewiem czy cos tam znajdziesz ale moze http://www.bmw-klub-lodz.com.pl/model/e30/40 do mojej e21 niema tyle opisow co do e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jezeli chcesz wymienic to kup nowa , ja w e 34 dawalem blache do pomalowania i kolo ja zdjal i du.. blada to jest taki metalowy grzebyk zalany guma po latach eksploatacji rdzewieje i kruszy sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 nie chce wymienic chce ja wyjac bo autko bedzie lakierowane,byc moze bedzie ona do wymiany tego jeszcze nie wiem,skoro jest na metalowym grzebyku to moze z grzebyka zostala tylko nazwa grzebyk choc sie nie lalo do auta,dzieki za info i pozdrawiam,a orientuje sie ktos ile taka uszczelka kosztuje i czy ciezko jest z jej dostaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi