kaspri84 Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Zmrozilo mi wycieraczki do szyby i odpalając silnik niezauwazylem ze wycieraczki są wlaczone. dostaly opor przez zmrorzenie. Gdy oderwalem piora od szyby juz nic nie dziala,nawet spryskiwacze. Co popsulem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ja bym sprawdził bezpieczniki a potem silnik wycieraczek i pompke spryskiwacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 dzieki<pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ja miałem tak samo, tyle że u mnie pomogło odpalenie ponownie silnika (dziwne), tyle że spryskiwacze działały... Stawiam na bezpiecznik, silnik wycieraczek to chyba ostateczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 A ja stawiam na bespiecznik pod tylną kanapą. Silnik dostał w kość i nie wytrzymał tego bespiecznik. Nie wiem jak w siedem ale w pięć to jest bespiecznik nr 44(30A) zabezpiecza obwód: -wycieraczka(moduł przekażników) -pompka spryskiwaczy sprawdż też bespiecznik w komorze silnika nr 24(15A) zabespiecza obwód: -pompka spryskiwaczy -modul wycieraczki i spryskiwaczy -przekażnik Czasem niektóre obwody mają dwa bespieczniki(jeden w komorze i drugi pod kanapą) nr bespieczników dla 5er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Problem zalatwiony,faktycznie bezpiecznik w kanapie padl. Wielkie dzieki za pomoc bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi