Nx_sz Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 http://moto.allegro.pl/item589626818_bmw_e30_350i_od_konesera_unikat.html Panowie powiedzcie mi jak im sie to wszystko pomisciło bo mi sie to wgłowie nie misci :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 WoW ciekawe ile koleś chce za tą zabaweczkę "Opony 215/55/16"... - trochę małe jak na taką moc i silnik. No i fakt, jak oni tam wsadzili takiego potwora 5.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Niezle musi chodzic Ale powiem szczerze, ze oprocz faktu ze wcisnal tam silnik 5.0 to samochod wyglada srednio. Deski do prasowania z przodu i z tylu, ten kolor (nie mowiac juz o kolorystycznie dobrana kierownica..), eleganckie szyby na korbke, to nie kupowalbym. Rok temu widzialem za 20000 e30 cabrio z silnikiem 4 litrowym V8 pod maska. Byl zrobiony z pelnym smakiem, zadnych badziewnych spojlerow jak do plugu. Ale fakt faktem, wsadzic taki silnik do e30 to niezla sztuka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 bo trzeba mieć fantazje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ja bym brał dla samego audio za 10 tys. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidzius2 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 ładniejsza by była różowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 No w końcu ktoś pomyślał i zrobił niezłego potworka . Ciekawe za ile zostanie wylicytowana pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ale ja bym sie Panowie bał tego potwora jezdziłem 750 to dla mnei to szło jak samolot a co dopiero taki silnik w e30 która wazy prawie o połowe mniej :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 koleś napisał : Profesionalne nagłośnienie watrości ok.10 tyś zł ciekawe gdzie jest ? :lol: to co ma to może z 1500 zł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Juz wolalbym cos takiego. Ladne, nie przesadzone. Zadnych doczepionych pierdol. Nawet powiem, ze ladne. jedynie to te dwu rurki z tylu pod znakiem zapytania.. http://moto.allegro.pl/item586307632_bmw_e30_m_tech_i_192km_24v_nie_m3_325.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Trochę podobna i fakt dwie rurki z tyłu nie wyglądają za dobrze (te co są). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 normalnie styl bmw e46 M3 (chodzi o te rureczki;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 jedna i druga taka sobie.. ale chociaż v12 z manualem to piękna i niezmiernie ciekawa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 EH 50 silnik.... ale to musi mieć odejście... happy_bmw a co do nagłośnienie hmn wątpię żeby było warte 10 koła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Też coś mi się nie wydaje, by nagłośnienie było warte ok 10k. Szkoda, że nie ma zdjęcia tylnej kanapy (o ile jest) - bo możne tam jest cała głowa audio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi