bmw316i Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witojcie Zauważyłem pod fotelami mała wiązke kabli kończących sie wtyczką. Zastanawia mnie do czego są? Fotele to sportsitz'y bez elektrycznej regulacji, bez podbrzewania (z tego co mi wiadomo) i bez pompowania chyba ze o czyms nie wiem xP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Mi się wydaje, że to kable od podgrzewania foteli. Widocznie montowali osprzęt do podgrzewania foteli nawet jak ktoś ich nie zamawiał (tak samo z klimatyzacja, nawet jak jej nie masz to auto jest przygotowane pod nią). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 a może były kiedyś inne fikołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adax997 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 mi sie też wydaje że to do podgrzewania foteli <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechue34M50 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Nie wiem jak to wygląda w innych, ale w e34 w prawie wszystkich wersjach była podstawowa wiązka do dodatkowych elementów wyposażenia. Sterowanie foteli, szyb itd. Czyli w przypadku foteli są kable z kostkami w podłodze, kostki w drzwiach do el sterowania itp. Więc chyba w e36 jest tak samo <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ta kostka pod siedzeniem pasażera jest od czujnika zajętości fotela. Służy do tego żeby poduszki pasażera nie wywaliło gdy jedzie jedynie kierowca. http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ce12620c60aac478 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 do podgrzewania idą dwie pary - mata oparcia i siedziska. Ja mam rocznik 97 i nie mam czujnika zajętości siedzenia - wydaje mi się że w e36 nie było. Spróbuj wymacać dokąd idą kable 'w siedzenie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi