bmw316i Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 witam, próbując dogrzebac sie do filtra kabinowego stanąłem w martwym punkcie, moze jestem slepy, ale gdzie jest ta skrzynka w ktorej ma sie znajodować? moze w moim egzemplaczu go nie ma? 318i, climatronic 2 strefowy, 96/97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 mozesz mieć go w podszybiu: sprawdz to http://www.filtron.pl/katalog/instrukcje/1072k-2x.pdf lub http://www.filtron.pl/katalog/instrukcje/1015k.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw316i Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 a na tym zdjeciu go gdzies nie widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 A filtr "pod? schowkiem nie jest od 320 ? W mniejszych silnikach jest chyba właśnie na podszybiu... - te informację nie są potwierdzone przez profesjonalistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksc Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Posiadasz filtr kabinowy wlasnie tu gdize zrobiłes to zdiecie, przypatrz sie uwaznie za przekaznikami po lewej stronie jek siedzisz na fotelu, ze zdiecia widac uchwyt do odkrecenia pokrywy filtru ktory umieszczony jest pionowio, i dosc gleboko. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 tą rurę wyjmij - jest na wcisk. Jeśli masz tam filtr klimy będziesz widział pokrętło. tutaj na zdjęciu no5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 dokładnie,zdejmij tą rurę od nawiewu na nogi i zobaczysz tam pokrętło od filtra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 ja w 318 spotkałem się z filtrem kabinowym zamontowanym tak jak w 1szym linku dodanym przez Kosę w podszybiu i kształtem przypominaly lekkie stożki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 A orientuje się ktos jak jest w przypadku e46?Napewno mam filtr przy podszybiu bo juz go wymieniałem.Ale podobno jest drugi własnie gdzieś w okolicach schowka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 masz jeden długi zwykły lub węglowy (nr 1) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Dzięki kolego.Coraz więcej :drunk: Ci wiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi