DIEGO E30 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam czy wiecie coś na temat mat wygłuszających do auta?Na allegro są po 4,70 sztuka w formacie 50x25 cm.Moze ktos z Was przerabiał temat i wie co nie co. Zauważyłem ,że u mnie w drzwiach nie ma nic tzn jest goła blacha i tak myśle ,żeby coś tam wcisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Jak będziesz w Castoramie czy Praktikerze to popytaj o takie cudeńka bo mają dobre w fajnej cenie w sklepie możesz zobaczyć i po dotykać czego Allegro ci nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Jak będziesz w Castoramie czy Praktikerze to popytaj o takie cudeńka bo mają dobre w fajnej cenie w sklepie możesz zobaczyć i po dotykać czego Allegro ci nie da Nawet nie wiedziałem ,ze w castoramie jest takie coś.Przejade sie obadac sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Jest jest, bo te maty nie są wykorzystywane tylko w samochodach Wycisza lub wygłusza się nimi też w budowlance Jak będziesz w sklepie, a mat by nie było, to spytaj się o następną dostawę. Wiadomo raz coś jest raz nie ma Słyszałem, że dobre są też te folie z pęcherzykami powietrza. Tylko dostać tego taką ilość by wystarczyła na wygłuszenie auta jest trochę ciężko zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike90 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 a no właśnie- jak trzeszczy plastik o plastik, to wepchnięcie takiej gąbeczki, maty ,etc pomoże? Mnie trzeszczy w jednym miejscu, nawet nie tak głośno, ale wpienia mnie to niesamowicie( musze miec idealna cisze ). Jest to miejsce w którym tylna kanapa ma zamocowany pas bezpieczeństwa, tam też jest mechanizm uchylający tylną szybkę. napchałem tam juz kiedyś włókniny ( ) ogrodniczej, ale nie pomogło ;p wiec sobie mysle, nad kupnem takiej maty. ewentualnie moze jakies preparaty w sprayu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 AWV, DIEGO E30, folie bombelkowa lub folie pianowa moge zorganizowac i podeslac poczta potrzebne wymiary, ale czy to cos wygluszy to sparawa watpliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 AWV, DIEGO E30, folie bombelkowa lub folie pianowa moge zorganizowac i podeslac poczta potrzebne wymiary, ale czy to cos wygluszy to sparawa watpliwa... ja bede wybebeszał całe auto czyli wiadomo : fotele , podłoga , boczki w drzwiach--wek.Szczególnie interesuje mnie sciana grodziowa oraz drzwi jak i podłoga.Pózniej jak bedzie mi sie chciało to zrobie bagaznik i jakies inne duperele. Jeśli chodzi o tę folie bombelkową to musze sie zastanowic.Narazie pozostane przy tej macie z alledrogo. Bedzie fotorelacja [ Dodano: 23 Marzec 09, 16:14 ] folie bombelkowa lub folie pianowa moge zorganizowac i podeslac poczta potrzebne wymiary dzieki za zainteresowanie i checi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Sam materiał to nie wszystko, trzeba to jeszcze z głową zrobić - pamiętajmy o tym tazunio, dzięki za możliwość ale ja u siebie mam na razie spokój tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Sam materiał to nie wszystko, trzeba to jeszcze z głową zrobić - pamiętajmy o tym Wiadomo o tym to juz nawet nie wspominam "trzy razy przymierz , raz sklej" :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Dokładnie lepiej raz coś porządnie zrobić niż 10 a bez efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi