Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Maty wygłuszające

DIEGO E30

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy wiecie coś na temat mat wygłuszających do auta?Na allegro są po 4,70 sztuka w formacie 50x25 cm.Moze ktos z Was przerabiał temat i wie co nie co.

Zauważyłem ,że u mnie w drzwiach nie ma nic tzn jest goła blacha i tak myśle ,żeby coś tam wcisnąć.

Jest jest, bo te maty nie są wykorzystywane tylko w samochodach :) Wycisza lub wygłusza się nimi też w budowlance :) Jak będziesz w sklepie, a mat by nie było, to spytaj się o następną dostawę. Wiadomo raz coś jest raz nie ma ;)

Słyszałem, że dobre są też te folie z pęcherzykami powietrza. Tylko dostać tego taką ilość by wystarczyła na wygłuszenie auta jest trochę ciężko zdobyć :P

a no właśnie- jak trzeszczy plastik o plastik, to wepchnięcie takiej gąbeczki, maty ,etc pomoże? Mnie trzeszczy w jednym miejscu, nawet nie tak głośno, ale wpienia mnie to niesamowicie( musze miec idealna cisze ). Jest to miejsce w którym tylna kanapa ma zamocowany pas bezpieczeństwa, tam też jest mechanizm uchylający tylną szybkę. napchałem tam juz kiedyś włókniny ( :D ) ogrodniczej, ale nie pomogło ;p wiec sobie mysle, nad kupnem takiej maty.

ewentualnie moze jakies preparaty w sprayu ?

AWV, DIEGO E30, folie bombelkowa lub folie pianowa moge zorganizowac i podeslac poczta potrzebne wymiary, ale czy to cos wygluszy to sparawa watpliwa...

ja bede wybebeszał całe auto czyli wiadomo : fotele , podłoga , boczki w drzwiach--wek.Szczególnie interesuje mnie sciana grodziowa oraz drzwi jak i podłoga.Pózniej jak bedzie mi sie chciało to zrobie bagaznik i jakies inne duperele.

Jeśli chodzi o tę folie bombelkową to musze sie zastanowic.Narazie pozostane przy tej macie z alledrogo.

Bedzie fotorelacja

[ Dodano: 23 Marzec 09, 16:14 ]

folie bombelkowa lub folie pianowa moge zorganizowac i podeslac poczta potrzebne wymiary

dzieki za zainteresowanie i checi :)