Nx_sz Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8059290 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8059290 cholernie fajna tłusta wersja, tylko ten kolor.... normalnie mnie odstrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Turała Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 pewnie przed malowaniem była niezle bita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 I manual ale fakt kolor paskudnie okrutny blleee na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 ehh no moje marzenie, ale kolor tylko czarny a nie jajecznicowy wersja tłuuuuuusta zwłaszcza z tym manualem <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 i fele szykowne tylko kolur do zamiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Kupiony w polskim salonie. Napewno chcesz samochod, ktory jezdzil po naszych polskich dziurawych drogach przez 18 lat? A ile takie cacko kosztowaloby w niemczech? Przy tym kursie euro moze zaplacisz pare tysiakow wiecej, ale samochod pewnie bedzie w lepszym stanie. Do tego zoltego nie jestem przekonany, a o do bani kolorze nie bede pisla, bo nie chce powtarzac przedmowcow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Z tym kolorem to chyba ktos chcial go na calibre przerobic. Szkoda,ze gosc zapomnial napisac o dosyc istotnej rzeczy- przebiegu auta. pytanie_bmw [ Dodano: 22 Marzec 09, 17:15 ] Acha no i ten cytat: "AUTO PO DUZEJ ODBUDOWIE" mi sie nie widzi. .... swoja droga to ciekawe co gosciu mial na mysli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Acha no i ten cytat: "AUTO PO DUZEJ ODBUDOWIE" mi sie nie widzi..... swoja droga to ciekawe co gosciu mial na mysli... Może właśnie ten kolor nie wiadomo czy to farba czy szpachla koloru żółtego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi